Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Közlemények
Mary Stuart
Hétf. 13 Ápr. 2015, 15:26
Folyosók
Benjamin Rhys
Kedd 07 Ápr. 2015, 19:42
Louis Condé
Louis Condé
Hétf. 06 Ápr. 2015, 15:25
sugar, we're going down
Vendég
Szomb. 04 Ápr. 2015, 15:32
City of Fallens
Eleanor Darlington
Csüt. 02 Ápr. 2015, 13:09
Coeur d'Anubis
Ambrosia C. Colbert
Szer. 01 Ápr. 2015, 20:11
Notre Dame
Vlad Tepes
Hétf. 30 Márc. 2015, 19:53
Játszótárs-kereső
Nicolas Báthory
Vas. 29 Márc. 2015, 21:40
Activity check
Haelan Raleigh
Szer. 25 Márc. 2015, 15:47

Az oldal csodálatos kinézetét LENA-nak köszönhetjük. Ezer hála neki, amiért ilyen gyönyörűek lettünk! A nyers képek tumblr-ről származnak.
Az oldalon szereplő leírások Odette Bourbon-Maine és Mary Stuart tollaiból fakadt. Nem szeretnénk máshol viszont látni.
Az alapvilágot a Reign c. amerikai sorozatból merítettük. Nem fogunk pontosan a sorozattal haladni, együttesen fogunk dönteni hogy hogyan tovább.


Share

Szükségem van rád..

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
Eleanor Darlington
Eleanor Darlington
here's my secrets
♛ AVATAR : ♦ caitriona balfe
♛ AGE : 35
♛ RESIDENCE : ♦ on the road
♛ POSTS : 22
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 16.
tehetõsSzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptyVas. 22 Márc. 2015, 19:07


Joseph Thomas

nemes - 45 - sean bean

Egy kicsivel több, mint tizenöt éve vagyunk házasok. Apám egyik legkedvesebb barátja vagy, ráadásul nemesi ranggal születtél, így te voltál a legjobb párti. Eleinte még szerettelek, hisz míg én csak egy gyerek voltam, addig te egy erős, tapasztalt férfi. Felnéztem rád. De mint minden szerelem, ez is kihűlt.
Viszonylag korán teherbe estem, de négy hónap után elvetéltem. Hónapokig nem voltam hajlandó kimozdulni a szobámból, nemhogy beszélni veled. Magamat hibáztattam a gyermek elvesztéséért. Ekkor kezdtünk el egymástól eltávolodni, te más nők karjaiban leltél örömre, és én nyugodtan hagytam. Már a végén az sem zavart, hogy a szemem előtt csaltál meg. De nehogy azt hidd, hogy én is kitartok melletted jóban-rosszban. Munkádnak köszönhetően rengeteget kell utazgatnod, s éjjelenként mindig más férfit fogadtam a hitvesi ágyban. Meddő vagyok, nincs mitől tartanom. Hogy tudsz-e a "titkos" viszonyaimról, s hogyan vélekedsz róla, azt a megalkotóra bízom.
Pár hónapja a munkád a francia udvarba szólított, és most magadhoz hívattál. Nem kérés volt, hanem parancs. Netalán rájöttél, hogy a francia éjszakai pillangók mégsem olyan jók, mint az angolok? Bizonyára örülni fogsz a szolgálólányoknak, igen.. róluk is tudok.
PB csak egy javaslat, de ha Outlander rajongó vagy ajánlom még Tobias Menzies-t is. Ha a PB-t cserélni szeretnéd mindenképp egy idősebb férfira, de pm-ben úgyis egyeztetünk. Joseph-ről olvashatsz még a karakterlapomban egy keveset.
Személyisége egy erős, határozott, igazi üzletember. A hűség áll tőle a legmesszebb, igazán elveszti a fejét a túlzott borfogyasztástól.
Vissza az elejére Go down
Bianka Grimaldi
Bianka Grimaldi
here's my secrets
♛ AVATAR : Ψ holliday grainger
♛ RESIDENCE : Ψ italy -> genova
♛ OCCUPATION : Ψ be a princess
♛ POSTS : 10
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 17.
hercegnõSzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptySzer. 04 Márc. 2015, 18:56

Újrakeresem őt *-*
Bianka Grimaldi írta:akármi, amit szeretnél

uralkodók - 19 - francois arnaud

Te vagy a trónörökös, mivel apámnak egyik párjától sem adatott meg a gyermek áldás öröme. Vagyis, de egyszer sikerült, de annak a gyümölcse is csak én voltam, minek következtében, csak a férjem uralkodhat majd. Itt még nem tartunk, ugyanis én ettől távol tartom magamat. Hogy mi az oka? Itt talán helyesebb lenne, az, hogy ki, hiszen te vagy az, ki elrabolta szívemet, csak veled érzem egésznek magam. Rokonok vagyunk valamilyen szinten, mi mégis egymás karjaimban lelünk menedéket. Eleinte nem tudtam, hogy ez mit is takar, míg meg nem csókoltál. Nem tettünk rá nagy hangsúlyt, te felfogod testvéri csóknak, én is ezt mutatom, pedig akkor ott már a tiéd voltam. Nekem férjet kell találni, neked feleséget, ami megnehezíti a mi kapcsolatunkat, de tudom, hogy én senkit sem tudnék úgy szeretni, mint téged. Benned nincsenek előítéletek, rendes vagy és kedves, de ha kell vasmarokkal tudsz irányítani. Nagyon okos vagy, és cseles, a kardot is kifejezetten jól forgatod, apád mégsem bízta rád a seregét, ezt csak az enyém tette meg. Nem vagy egy olyan férfi, ki megveti az örömöket, de nem minden harmadik nőnél találsz menedéket. Hűséges vagy, kitartó, ami hihetetlenül dicséretre méltó. Azt hiszem méltó örököse vagy Genovának.

Igazából ennyi lenne, de fenn áll a változás joga. Pb-t szeretném, ha maradna a sok szép közös gif miatt, de amúgy minden változtatható. A kapcsolatunk kimenetele is, ha nem szeretne romantikázni esetleg az user, én mindenre vevő vagyok, csak gyere gyorsan *-*
Vissza az elejére Go down
Audrey Theroux
Audrey Theroux
here's my secrets
♛ AVATAR : Troian Bellisario
♛ AGE : 26
♛ RESIDENCE : France
♛ OCCUPATION : Baronesse
♛ POSTS : 5
♛ JOIN DATE : 2015. Feb. 01.
bárónõSzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptyKedd 03 Feb. 2015, 01:22


Adéliade Martin (változtatható)

szolgálók - 20 – Lucy Hale

A családunk egyik szobalánya. Kicsi kora óta nekünk dolgozik, már az anyja is a mi szolgálatunkban állt. Az én szobámban rajta kívül más nem takarít. Lényegében a szemem és fülem, tehát a kémem a birtokon belül. Általa tudtam meg a nővérem titkát is. Ő a bizalmasomnak képzeli magát, abban reménykedik, kivételezett helyzetbe kerülhet a szolgálók között, ha segít nekem. Persze, kap tőlem jutalmat a szolgálataiért, leginkább a megunt dolgaimat, ruháimat, ékszereimet, egyéb kisebb csecsebecséket adok oda neki. Mivel mint minden szolgáló, ő is szegény, ez alighanem sokat számít neki.
Egyébként vele sem vagyok kedvesebb, mint a többi szolgálónkkal, ugyanúgy kiabálok vele vagy megütöm, ha valamit nem a kedvem szerint csinál. Sőt, ha úgy általában dühös vagyok, azt többnyire rajta szoktam levezetni, mivel ő van legtöbbször a közelemben. Ha kerülne, talán kevesebbet kapna a hisztijeimből, de ő talán a jutalmazás, talán más miatt, de folyamatosan törleszkedik hozzám, egy rossz szava nincs soha. Sőt, néha talán már túlságosan is behízelgő. Egy biztos, hűséges hozzám, bár a motivációi nem egészen tiszták a számomra. Talán reménykedik valami nagyobb jutalomban a kutyahűsége miatt. Elképzelhető, hogy reméli, elérem a célomat, hogy magasabb rangú férfival kössek házasságot és ha az udvarba kerülök, velem tarthat.
Mindenesetre én nem nézem őt valami sokba, inkább afféle eszköznek tekintem, amire viszont szükségem van jelenleg. Összességében elég nagy segítség és jó, hogy általában mellettem van, kémkedik nekem, ellát információkkal és még a szüleim és mások előtt folytatott megjátszásom miatt felgyülemlett feszültséget is levezethetem rajtam.


Benjamin Dubois (változtatható)

szolgálók - 23 – Keegan Allen

A családunk egyik fiatal lovásza. Néhány éve szegődött hozzánk dolgozni, én pedig hamar kivetettem rá a hálómat. Nincs mit szépíteni rajta, elcsábítottam azért, hogy ő is az informátorom legyen. Hiszen egy lovász sok olyasmit láthat, hallhat a birtokon, ami egy állandó felügyelet alatt álló baronesse-hez, mint én, vagy egy ház körüli munkákat végző szobalányhoz, mint a másik kémem, nem jut el.
Meg kell hagyni, nem néz ki rosszul, de annyira ostoba nem vagyok, hogy beleszeressek egy ilyen rangomon aluli emberbe. Az csak keresztülhúzná a számításaimat. Ő viszont bolondul értem és bármit megtenne a kedvemért. Persze, mint férfi azért jól esik a közelsége. Vigyázok azért, hogy ne menjek túl messzire, hiszen erényes úri hölgyként, ártatlanul kell majd a jövendőbelimhez hozzámennem, aki reményeim szerint minimum egy herceg lesz, nem holmi lovász. Azért találékony vagyok, sok más módon is lehet élvezni egymás társaságát, hogy úgy mondjam.
Biztos, hogy kellemesebbé, könnyebbé teszi az életem és még egy darabig biztos, hogy nem fogok lemondani róla. Tudom, hogy szerelmes belém és ezért segít. Épp ezért ő az egyetlen a szolgálók közül, aki nem ismeri az igazi arcomat, vele is kedves és negédes vagyok mindig, hogy megtarthassam, mint informátort és valamiféle szeretőt. A szolgálók között terjengő szóbeszédeket a kegyetlenségemről rágalomnak tartja, senkire nem hallgat, aki figyelmeztetni próbálja, hogy csak kihasználom őt. Remélem, sokáig fenn tudom tartani ezt a helyzetet, mert azért elég kellemetlen ellenséggé is válhatna számomra. Még szerencse, hogy elvakítja az irántam érzett szerelme és ha rajtam múlik, ez még jó darabig így is marad.
Vissza az elejére Go down
Annabell Snow
Annabell Snow
here's my secrets
♛ AVATAR : ώ Kristen Stewart
♛ RESIDENCE : ώ Francia ország
♛ OCCUPATION : ώ szobalány
♛ POSTS : 6
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 22.
szobalánySzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptySzer. 28 Jan. 2015, 17:03


Lucas Smith (változtatható)

Nemes - 26- christian hemsworth

Egy lovag vagy, aki élvezi az életet a palotában. Ténylegesen olyan vagy, amilyen egy lovagnak kell lennie; bátor, erős, lovagias, kedves.
Te hoztál a palotába, de azóta sajna nem találkoztunk. Eddig rossz nézeteim voltak a férfiakról, de ahogyan te segítettél nekem minden megváltozott.
Útközben nem nagyon beszélgettünk, de te próbáltál megnevettetni és ez tetszett.

Jellemed; Nem vagy egy nőző típus, sem egy cserfes ember, tudod, hogy mikor kell hallgatni.
Minden nő oda van érted, hiszen imádod a gyerekeket és szeretsz segíteni másokon.

Akármi kell csak írj bátran. Sok a közös kép ezért szeretném a play byt meghagyni.

Vissza az elejére Go down
Amberly Schreave
Amberly Schreave
here's my secrets
♛ AVATAR : ● Sophie Turner
♛ AGE : 22
♛ RESIDENCE : ● France
♛ OCCUPATION : ● find a husband who loves me (?)...
♛ POSTS : 11
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 27.
fattyúSzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptyHétf. 26 Jan. 2015, 16:45


általad választott név

nemes - 18-19 - Gregg Sulkin/Jack Gleeson

Azért érkeztem a francia udvarba, hogy megfelelő férjet találjak magamnak: olyant, aki megfelel a szüleim elvárásainak, aki tehetős és aki emellett még szeret is. Úgy érzem, hogy túl magasra állítottam a mércét és csak remélni tudom, hogy itt mégis szerencsém lehet.
Nemrég érkeztem ide, tehát még nem nagyon ismerem az ittenieket. Nem találkoztam még a nagy Ő-vel, de remélem, hogy fogok.
Éppen ezért hirdetném meg Őt, hogy majd találkozhassunk. Jellem, családi háttér, minden a megalkotóra bízva. Akár még bunkó is lehet, mert ki tudja, talán nekem megmutatja végül az érző oldalát, bármilyen ötletre vevő vagyok.
Az is lehet, hogy végül mégsem leszünk egy pár, de valami mégis marad közöttünk, ami miatt barátok maradunk. A lehetőségek tárháza végtelen... Very Happy
//PB-t illetően nem szeretnék engedni, vagy Gregg Sulkin vagy Jack Gleeson Very Happy
Vissza az elejére Go down
http://secret-creek.tumblr.com/
Odette Bourbon-Maine
Odette Bourbon-Maine
here's my secrets
♛ AVATAR : lana parrilla
♛ RESIDENCE : french court
♛ POSTS : 67
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 16.
hercegnõSzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptyKedd 20 Jan. 2015, 21:48


Alexander Delon

közember (katona/zsoldos) - 32 - Joseph Morgan/Jamie Dornan


Te lennél az a személy, aki nem csak a szívemet dobogtatja meg, a a testemet is kellemes bizsergéssel tölti meg, akárhányszor egy légtérbe kerül velem. A férjem halála előtt és után is te voltál az, aki kedvemre tett, érzéseimmel törődött, már ha éppen voltak. Kapcsolatunkat természetesen titkok övezik, ezért az is nyilvánvaló, hogy mindenki tud róla, de mi azért bőszen tartjuk a szánkat.
Nagyon várlak, a többit rád bízom, csak gyere! Smile
You have to learn the rules of the gameAnd then have to play better than anyone else


A hozzászólást Odette Bourbon-Maine összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 04 Márc. 2015, 15:44-kor.
Vissza az elejére Go down
Angelo del Piero
Angelo del Piero
here's my secrets
♛ AVATAR : Ian Somerhalder
♛ POSTS : 9
♛ JOIN DATE : 2015. Jan. 19.
királySzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptyKedd 20 Jan. 2015, 16:57


Kamila Petrowsky

uralkodók (királyné) - 27 - Amber Heard

Te vagy az én "drága" feleségem. Régen őrjítően  szerelmes voltam beléd. Fiatal voltam és nem tudtam mi is az a igazi szerelem. Azt hittem, hogy ami kettőnk között volt az igaz volt. Majd lassan csalódnom kellet.. Ahogy teltek az évek egyre jobban megismertelek. Ezután már könnyen rájöttem, hogy téged csak egy dolog érdekel..a hatalom.  Mindenkit szeretsz irányítani és imádod a királynő létet. Mostanában viszont érzed, hogy a hatalmad már-már semmi felettem. Próbálsz vissza férkőzni a bizalmamba, de én ismerlek! Nem hagyom, hogy még egyszer becsapj.

ET-be még említem a karit, további dolgokat PM-be elmondom. Remélem minél hamarabb megjössz Very Happy
 Lena .....

names (udvarhölgy) - 21-23 - Nina Dobrev

Lena..te vagy aki jobbá teszi a napjaimat. Mondhatni fény vagy az életemben. Nem hazudok, de egy  ország irányítása sokkal nehezebb, mint az ember gondolná. Kifáradok benne, így te vagy az éltetőm. Komolyan ha te nem lennél, már rég hajó szálltam volna és irány az új világ. Persze szeretek uralkodni. Szeretlek teljes szívemből és remélem te is így érzel irántam. Nem vehetlek egy feleségül sajnos. Hivatalos szeretőm lehetnél, de ha kiderülne  a kapcsolatunk gondolom mit csinálna a feleségem. Így hát a kapcsolatunk titkos, vagyis csak az egyik öcsém Andrea tud róla.  Andrea feleségének  az egyik udvarhölgye vagy, így a közelembe tudlak tartani. Te is jöttél Francia udvarhoz, remélem egy francia fiún nem akad meg a szemed.

További dolgok pm-ben, említem az et-émben is Very Happy Nagyon várlak!Lorenzo del Piero

names (herceg) - 19 Colton Haynes

Esküszöm több gondom van veled, mint a kalózokkal. Te vagy a legkisebb öcsém és a legvadabb mindnyájunk közül. Akármennyire is rossz vagy, nem tudlak nem szereti hiszen az öcsém vagy. De sajnos nem tűrhettük, hogy már ennyi idős vagy és még mindig itthon kergeted a lányokat. Hajóra ültettünk és elküldtünk Franciaországba, hogy talán ott megnevelnek. Erre mint hallók? Egy gróf lányával találtak egy ágyba. Persze a gróf rögtön le akarja vágni a fejedet, így nekem most Franciaországba kell utaznom, hogy elsimítsam a helyzetet. Remélem nyomos okot tudsz mondani miért tetted.

További dolgok Pm-ben Very Happy gyere minél hamarabb


A hozzászólást Angelo del Piero összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 08 Márc. 2015, 11:28-kor.
Vissza az elejére Go down
Katherina Fergusson
Katherina Fergusson
here's my secrets
♛ AVATAR : ∆ Maisie Williams
♛ AGE : 22
♛ RESIDENCE : ∆ Franciaország
♛ OCCUPATION : ∆ kém, bérgyilkos
♛ POSTS : 11
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 03.
tehetõsSzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptyHétf. 19 Jan. 2015, 20:54

Katherina Fergusson írta:

Michael ___

Közemberek: tehetős - 18-20 - Joe Dempsie

Név változtatható, csak akkor szólj, hogy írjam át az ET-mben is, ha megjöttél. Ajánlom figyelmedbe a karilapomat, ugyanis a családi kapcsolatoknál (nem, nem vagyunk rokonok) és a szerepjátékos példámnál is szerepel a karakter.
"...Számtalan kérdés kavargott bennem, mikor meghallottam ajtómon a kopogtatást, és a túloldalról Michael hangját... (...) Mikor hallom az ajtó nyílását, kecsesen és finoman fordulok Michael felé, aki szintén nem a szokásos ruháját viseli. Eltűnt a szakadt nadrág és a kopott ing, a kosz az arcáról és a kócos haja is formára vágott, tökéletesen befésült, tekintete mégsem tudja elrejteni meglepettségét..."

Tíz éve indultunk útnak együtt, tolvajok lettünk, majd egy gróf befogadott minket. Majdnem olyanok voltunk neki, mint a gyerekei. Annyi volt a különbség, hogy kardforgatást tanultunk tőle, információkat szereztünk neki és tanultunk. De ő meghalt. Mi ketten pedig tovább folytattuk, amit tanultunk tőle. Mostanra a legjobb kémek és bérgyilkosok között vagyunk, mi ketten, így szép fizetést kapunk a munkákért, éppen ezért vagyunk tehetősek.
//vallását tekintve ő is pogánynak lenne jó, hiszen gyilkosok is vagyunk... PB-t illetően NAAAAGYON ÖRÜLNÉK Joe Dempsienek, a közös képek, gifek miatt... a két karakternek csak akkor volt eddig látszólag több a kapcsolata barátságnál, ha azt a munkájuk megkövetelte, tehát NEM egy szerelmet keresek... ő a partnerem és a legjobb barátom, valamint egy ideje már a családomnak is őt tartom, ettől függetlenül később még bármi lehet, ezt majd együtt megbeszéljük Wink

Vissza az elejére Go down
http://secret-creek.tumblr.com/
Eleanor Darlington
Eleanor Darlington
here's my secrets
♛ AVATAR : ♦ caitriona balfe
♛ AGE : 35
♛ RESIDENCE : ♦ on the road
♛ POSTS : 22
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 16.
tehetõsSzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptyHétf. 19 Jan. 2015, 16:29

nagyon várom őket  :3
Eleanor Darlington írta:


Joseph Thomas

nemes - 45 - sean bean

Egy kicsivel több, mint tizenöt éve vagyunk házasok. Apám egyik legkedvesebb barátja vagy, ráadásul nemesi ranggal születtél, így te voltál a legjobb párti. Eleinte még szerettelek, hisz míg én csak egy gyerek voltam, addig te egy erős, tapasztalt férfi. Felnéztem rád. De mint minden szerelem, ez is kihűlt.
Viszonylag korán teherbe estem, de négy hónap után elvetéltem. Hónapokig nem voltam hajlandó kimozdulni a szobámból, nemhogy beszélni veled. Magamat hibáztattam a gyermek elvesztéséért. Ekkor kezdtünk el egymástól eltávolodni, te más nők karjaiban leltél örömre, és én nyugodtan hagytam. Már a végén az sem zavart, hogy a szemem előtt csaltál meg. De nehogy azt hidd, hogy én is kitartok melletted jóban-rosszban. Munkádnak köszönhetően rengeteget kell utazgatnod, s éjjelenként mindig más férfit fogadtam a hitvesi ágyban. Meddő vagyok, nincs mitől tartanom. Hogy tudsz-e a "titkos" viszonyaimról, s hogyan vélekedsz róla, azt a megalkotóra bízom.
Pár hónapja a munkád a francia udvarba szólított, és most magadhoz hívattál. Nem kérés volt, hanem parancs. Netalán rájöttél, hogy a francia éjszakai pillangók mégsem olyan jók, mint az angolok? Bizonyára örülni fogsz a szolgálólányoknak, igen.. róluk is tudok.
PB csak egy javaslat, de ha Outlander rajongó vagy ajánlom még Tobias Menzies-t is. Ha a PB-t cserélni szeretnéd mindenképp egy idősebb férfira, de pm-ben úgyis egyeztetünk. Joseph-ről olvashatsz még a karakterlapomban egy keveset.
Személyisége egy erős, határozott, igazi üzletember. A hűség áll tőle a legmesszebb, igazán elveszti a fejét a túlzott borfogyasztástól.benjamin rhys

közember/őr - 28 - sam heughan


MR. TÖKÉLETESSÉG MEGÉRKEZETT! wááá

Kedves idegen..
Egy maszkos bálban találkoztunk, semmit se tudtunk a másikról, még a másik nevét sem. De te jól tudod az enyémet, hisz többször láttál már fel-le bolyongani a kastélyban. Egy őr vagy, ráadásul skót, aki Mary Stuart-tal együtt érkezett. De én ezt nem tudtam, hogy egy ősellenséggel kerültem viszonyba. Remekül éreztük magunkat, hisz elég csábító a tudat, hogy semmit sem tudsz a másikról. És felelőtlen, de én már csak ilyen vagyok.
Imádsz viccelődni, és pont ezért kezdesz el engem ugratni a folyosókon. Kétértelmű megjegyzéseidet nem tudom hová tenni, hisz nem is ismerlek! Kihasználod ezt a helyzetet, mivel fogalmam sincs, hogy ki vagy. Miután megtudom, hogy valójában te voltál az, akivel összeszűrtem a levet az estélyen, kiakadok. Majd még jobban kiakadok, hogy egy SKÓTtal! Rengeteg szópárbaj; civakodás fog minket jellemezni, aztán ismét megcsalom veled a férjemet. Mond.. mi olyan vonzó benned?
Így leírva elég furán hangzik, de csak egy pm az ára, és olyan jó ötleteket lehetne létrehozni. Névhez nem ragaszkodok, de PB-hez viszont igen. Ha elviszed a karaktert, egy örök éltre az adósod leszek! *____*


A hozzászólást Eleanor Darlington összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 22 Márc. 2015, 20:10-kor.
Vissza az elejére Go down
Philippa Darlington
Philippa Darlington
here's my secrets
♛ AVATAR : Marie Avgeropoulos
♛ POSTS : 3
♛ JOIN DATE : 2014. Nov. 14.
tehetõsSzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptyVas. 16 Nov. 2014, 17:33


Chadwick ???

Nemesek - 22 - Ian Somerhalder

Chad, Chad, Chad..... Te kékszemű szörnyeteg. Alig múltam el 15, amikor megismertelek. Élelemért, munkáért könyörögtél az ajtónk előtt, amit atyánk abban a pillanatban rád akart csukni. Talán életemben először szegültem ellen apámnak, azzal, hogy nem fogadtam el a döntését és néhány évhosszúságúnak tűnő óra után feladta a harcot és felvett téged. A lovászunk lettél, hiszen a legvadabb bestiánk is megszelidült meleg kezeid között, ahogyan késöbb én is.
Cinkostársam voltál és bűnössé váltál azon az éjjelen, amikor először hagytál lóra ülni, sőt még tanítottál is. Nem könnyítettem meg a dolgodat, csak játszadoztam veled, annak ellenére, hogy nem volt bennem rossz szándék. Egy viharos éjszaka után azonban karjaidban melegedtem fel és hagytam magam megrontani. Bűnös éjjelek, néma nappalok követték egymást, míg a nővérem költözésre nem kényszerült Franciaországba, ami összetörte a szívemet, mert nem tarthattam vele. Nem bírtad nézni, ahogyan szenvedek, de nem tehettél semmit, hiszen van egy titkod, amit féltve őrzöl. Nemes vagy, ráadásul előkelő családból, viszont nem akartál egy akárkit elvenni, így kutatásra indultál, aminek a végeredménye, hogy most ruháidat velem megosztva, férfinak álcázva szöktetsz át Anglián nővérem felé. Velem tartasz. Ez azt jelenti, hogy megtaláltad a tőkéletes feleséget személyemben? De vajon mit szólok, ha kiderül, hogy nemes vagy?

Vissza az elejére Go down
Eleanor Darlington
Eleanor Darlington
here's my secrets
♛ AVATAR : ♦ caitriona balfe
♛ AGE : 35
♛ RESIDENCE : ♦ on the road
♛ POSTS : 22
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 16.
tehetõsSzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptyKedd 11 Nov. 2014, 21:29


Philippa Darlington

közember/gazdag - 16 - marie avgeropoulos

Drága húgom. Öten vagyunk a családban, de mindig is te voltál számomra a legfontosabb. Igaz, nem szabadna ilyet kimondanom, de ez az igazság. Mindig megértesz engem, a legjobb tanácsokkal látsz el, ha bajban vagy falazok neked. Kitartunk egymás mellett. Persze nekünk is vannak civakodásaink, de a nap végén igazán egymásra tudunk számítani. Mielőtt elhagytam volna szeretett országomat, kérleltem apánkat, hadd jöhess el velem, hisz itt mégis nagyobb esélyed van a férjtalálásra. Elutasított. Sírva váltunk el. De te mégis megszöktél. Embereket fizettél le, és áthajóztál Franciaországba. Nehezen, de sikerült elérned a kastélyhoz. A következményekkel pedig majd együtt számolunk. ; )
Pippa személyiségét az alkotóra bízom, gondolatban nem egy ártatlan lánykát képzeltem el, de ahogy az illető gondolja. Csak egy igazi testvéri kapcsolatot szeretnék, akik nem gyűlölik egymást. Abból már úgyis van elég. A PB-t is szeretném megtartani, de ha nagyon nem kedveled, akkor pm-ben szívesen fogadom a javaslatokat.
Várlaaak drága húgom!  I love you

Megérkezett a drágaszágom. *-*Joseph Thomas

nemes - 45 - sean bean

Egy kicsivel több, mint tizenöt éve vagyunk házasok. Apám egyik legkedvesebb barátja vagy, ráadásul nemesi ranggal születtél, így te voltál a legjobb párti. Eleinte még szerettelek, hisz míg én csak egy gyerek voltam, addig te egy erős, tapasztalt férfi. Felnéztem rád. De mint minden szerelem, ez is kihűlt.
Viszonylag korán teherbe estem, de négy hónap után elvetéltem. Hónapokig nem voltam hajlandó kimozdulni a szobámból, nemhogy beszélni veled. Magamat hibáztattam a gyermek elvesztéséért. Ekkor kezdtünk el egymástól eltávolodni, te más nők karjaiban leltél örömre, és én nyugodtan hagytam. Már a végén az sem zavart, hogy a szemem előtt csaltál meg. De nehogy azt hidd, hogy én is kitartok melletted jóban-rosszban. Munkádnak köszönhetően rengeteget kell utazgatnod, s éjjelenként mindig más férfit fogadtam a hitvesi ágyban. Meddő vagyok, nincs mitől tartanom. Hogy tudsz-e a "titkos" viszonyaimról, s hogyan vélekedsz róla, azt a megalkotóra bízom.
Pár hónapja a munkád a francia udvarba szólított, és most magadhoz hívattál. Nem kérés volt, hanem parancs. Netalán rájöttél, hogy a francia éjszakai pillangók mégsem olyan jók, mint az angolok? Bizonyára örülni fogsz a szolgálólányoknak, igen.. róluk is tudok.
PB csak egy javaslat, de ha Outlander rajongó vagy ajánlom még Tobias Menzies-t is. Ha a PB-t cserélni szeretnéd mindenképp egy idősebb férfira, de pm-ben úgyis egyeztetünk. Joseph-ről olvashatsz még a karakterlapomban egy keveset.
Személyisége egy erős, határozott, igazi üzletember. A hűség áll tőle a legmesszebb, igazán elveszti a fejét a túlzott borfogyasztástól.A hozzászólást Eleanor Darlington összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 22 Márc. 2015, 20:11-kor.
Vissza az elejére Go down
Oliver O'Maoilriain
Oliver O'Maoilriain
here's my secrets
♛ AVATAR : Nathaniel Buzolic
♛ AGE : 29
♛ RESIDENCE : Dublin, Ireland
♛ OCCUPATION : King of Ireland
♛ POSTS : 10
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 25.
királySzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptySzomb. 01 Nov. 2014, 18:34


Joseph O'Neill

Nemes - 32 - Daniel Gillies

A tanácsadóm, aki segít a királyi kötelességek elvégzésében és fontosabb ügyekben való döntésben. Mivel hirtelen lettem szegény közemberből király, Joseph segítsége nélkül, nem is igen tudnék eligazodni ebben az új életemben. Ő az apám a néhai Sullivan király tanácsadója volt, de halálával mostantól az enyém lett. Ő azok közé az emberek közé tartozik, akik nem ítélnek el, fattyú létem miatt. Mélységesen tisztelte apámat, emiatt pedig a döntését, miszerint engem követelt a trónra is ilyen módon kezeli. Még nem ismerem túl régóta, de megbízom a döntéseiben és megfogadom tanácsait. Habár apám jobb keze volt, mindig is éreztette vele, hogy ő egy alattvaló, aki parancsokat teljesít. Ellentétben velem, aki inkább baráti jelleggel nézek rá, ez pedig eléggé szokatlan számára.  

A többit a megalkotóra bízom. Smile
Vissza az elejére Go down
Vlad Tepes
Vlad Tepes
here's my secrets
♛ AVATAR : † Łuke Evans
♛ AGE : 37
♛ OCCUPATION : †he Count of Wallachia
♛ POSTS : 11
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 28.
grófSzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptySzer. 29 Okt. 2014, 15:10


Ester - megérkezett

közemberek/tehetős - 26 - Kate Beckinsale
Határozott, erős akaratú nő. Nem lehet csak úgy befolyásolni. Eredetileg egy magyar származású, de még kicsi korában elköltöztek a szülei Franciaországba. Az édesanyját hét évesen vesztette el. Már csak az apja maradt, aki nem győzi mondogatni neki, hogy szerezzen férjet magának. Nem a leggazdagabbak, elvégre idős apja már tud olyan hatékonyan dolgozni, mint régen. Éppen annyijuk van, mire szükségük van. Ester kedves, mosolygós nő alapvetően, de túl sok rossz érte élete során. Több nyelven beszél; francia, magyar, román, angol és egy kicsike spanyol. Tanultnak számít a faluban ahol él, de tudásával nem villog. Igyekszik elzavarni a kérőket és a szép verseken kívül, a lovaglással és kirándulással tölteni az idejét. Gondoskodó, ragaszkodóan anya típus, akit lehet szeretni. Ám, ezeket a tulajdonságait igyekszik egy kemény álarc mögé rejteni.
//Minden más a megalkotóra bízva! A karaktert jövendőbelimnek szánom! Írj egy PMet ha itt vagy! Szükség esetén változtatásokra nyitott vagyok!//
Vissza az elejére Go down
Vlad Tepes
Vlad Tepes
here's my secrets
♛ AVATAR : † Łuke Evans
♛ AGE : 37
♛ OCCUPATION : †he Count of Wallachia
♛ POSTS : 11
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 28.
grófSzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptySzer. 29 Okt. 2014, 14:36


név rádbízva

közember/katona - 34 - Clive Standen

Bátor, erős, rettenthetetlen és a legjobb nyomkövető. Olyan dolgokat is meg tudsz állapítani a nyomokból, amiket más el sem hinne ha nem bizonyosodna meg róla később, igazad volt. Egy kis faluban nőttél fel Havasalföldön. Vadász fiai vagy, így nem csoda, a legjobb ebben a szakmában. Tizenkettő voltál amikor apám felfigyelt a tehetségedre és a várba vitetett katonának. Részben együtt nőttünk fel, így jó barátokká váltunk. Te vagy a legjobb íjász földön és lóháton egyaránt. Képes vagy egy nyúl szemét is kilőni nagy távolságból. Szeretsz humoros megjegyzéseket tenni és gúnyolódni azokon akik nem a barátaid. Miután eljöttem otthonról te nem tudtad elfogadni, hogy távol vagy tőlem és úgy érezted - másokkal egyetemben - ott a helyed a Herceged mellett. Egy kisebb csoport hű szolgával és katonával együtt indultál útnak, hogy megkeress és vigyázz rám Franciaországban is.
//Minden más a megalkotóra bízva! Írj egy PMet ha itt vagy!//
Mirabella Dark

szolgálók/konyhás - 43 - Helena Bonham Carter

Hát, ha léteznek boszorkányok te biztosan az vagy. Pletykás vagy, és hallgatózási mániádnak hála mindig értesülsz a legkülönfélébb hírekről is. Sajátos, kicsit ijesztő és furcsa jellemed, viselkedésed és megjelenésed ellenére szerethető vagy. Hűséged irántam azóta töretlen, amióta megmentettelek a máglya haláltól. Értesz a gyógyfüvekhez és más növényekhez. Senki sem akar az ellenséged lenni. Te vagy a konyhafőnök a váramban, bár, ez nem akadályoz meg benne, hogy a többi szolgálónak is parancsolgass és éles nyelveddel kellemetlen megjegyzéseket tegyél a többi nemesre vagy más emberre. Bár engem sosem illettél ilyen szavakkal. Inkább anyai jó tanácsokkal. Nem tudom, hogy a távollétemből adódó máglya veszélytől félve vagy valóban hűségedet jelezve indultál el a többiekkel Franciaország felé, de a lényeg, örülni fogok neked is.
//Minden más a megalkotóra bízva! Írj egy PMet ha itt vagy!//
Aria Dark

szolgálók/konyhás - 11 - Dakota Blue Richards

Miss Dark vett a szárnyai alá. Egy kedves, aranyos és játékos kislány vagy. Szeretsz a nyuladdal játszani és bóklászni a kastélyban. Árvaként nincs más hely, ahova mehetnél, minthogy Miss Dark mellett maradsz és igyekszel odafigyelni arra amit tanítani akar neked. Vele együtt érkezel Franciaországba. A konyhában szoktál segíteni, de olykor egyéb, kis feladatokat is kapsz felügyelő poóanyádtól.
//Minden más a megalkotóra bízva! Írj egy PMet ha itt vagy!//
Thomas Miller

közemberek/katona - 26-28 - David Wenham

Egy molnár fia vagy, aki elszántan gyakorolta a kardforgatás művészetét. Mindig segédkezet nyújtottál a faluban lévő istállóban, a kovácsműhelyben és családodnak is sokat segítettél. Jószívű, hűséges, bátor ifjú vagy. Önszántadból döntöttél úgy, hogy te magad is útra kelsz a kis csoporttal, hogy Herceged segítségére legyél. Bizalmatlan vagy azokkal akik nem tartoznak a népedhez és mindig rossz előérzeted támad.
//Minden más a megalkotóra bízva! Írj egy PMet ha itt vagy!//
Vissza az elejére Go down
Oliver O'Maoilriain
Oliver O'Maoilriain
here's my secrets
♛ AVATAR : Nathaniel Buzolic
♛ AGE : 29
♛ RESIDENCE : Dublin, Ireland
♛ OCCUPATION : King of Ireland
♛ POSTS : 10
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 25.
királySzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptyKedd 28 Okt. 2014, 01:28


Colleen O'Maoilriain

Uralkodó(hercegnő) - 18 - Emilie de Ravin

A drágalátos húgom, jobban mondva féltestvérem, Colleen hercegnő, akivel igazából még pár szónál többet nem váltottam. Gyűlöl engem, amiért én ülök most a trónon helyette. Nem mintha lett volna bármiféle beleszólásom, de lesüt róla, hogy legszívesebben egy tőrrel vágná el a torkom álmomban. Ő is azok közé tartozik, akik megvetnek, amiért fattyú létemre király lettem. Igazság szerint, én magam sem tudom, mit keresek itt, de, ha már így alakult a dolog, egyszer elérem, mint húgom, mint a nép szeretetét.

Ő a néhai Sullivan O'Maoilriain ír király és ....(rád bízom) O'Maoilriain ír királynő lánya. (mindketten elhunytak)   

Ennyi lenne kikötésem a karakterhez, az összes többit a megalkotóra bízom. Smile Azért érdemes elolvasni a karakterlapomat, abban le van írva több dolog is, amit itt nem említettem. Very Happy

Vissza az elejére Go down
Cosimo I de' Medici
Cosimo I de' Medici
here's my secrets
♛ AVATAR : ₪ henry cavill
♛ AGE : 41
♛ RESIDENCE : ₪ florence & tuscany, sometimes on the french court
♛ OCCUPATION : ₪ Duke of Florence
♛ POSTS : 4
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 22.
hercegSzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptyVas. 26 Okt. 2014, 11:19


Eleanor of Toledo

hercegnő - 33 - Tatiana Maslany

Minden infót itt meg lehet találni: http://hu.wikipedia.org/wiki/Toled%C3%B3i_Eleon%C3%B3ra_firenzei_hercegn%C3%A9
Mivel történelmi személy, így én nem határozok meg neki semmilyen belső/külsőt.
Viszont Tatiana-t nagyon szeretném  wááá
Vissza az elejére Go down
Caitlyn Michaela
Caitlyn Michaela
here's my secrets
♛ AVATAR : ;; Kristina Pimenova
♛ OCCUPATION : ;; princess of Spain
♛ POSTS : 5
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 17.
hercegnõSzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptyPént. 24 Okt. 2014, 20:02


Evelyn _____

közemberek / tehetős - 25 - Rachel Weisz

Mindig is, mióta az eszemet tudom, a nővérem, Aisha tanított. Azonban, miután ő Franciahonba utazott a szüleim úgy gondolták nem szeretnének, ha a rendszer változna, én pedig magányosnak érezném magam, ezért Evelyn-t választották, hogy ő folytassa az oktatásom. Szörnyen röstellem, de az első időkben pokollá tettem a napjait, rettentően rosszul és neveletlenül viselkedtem, békákat csempésztem a holmijai közé. Reméltem, hogy így visszakaphatom az én imádott Aishámat, de sajnos nem történt meg. Evelyn a történtek ellenére is kitartóan próbálkozott a tanításommal és továbbra is kedvesen viselkedett velem, míg végül összebarátkoztunk, és azóta ő a nevelőnőm. Mivel elérkezett az idő, hogy Aisha után utazzak Franciaországba, a szüleim őt is velem küldenék, aminek őszintén örülök. Igaz nagyvilági, művelt hölgy, aki mindamellett, hogy nagyon okos, rengeteget utazott már a világban és érdeklik a különböző harcművészetek is.
Jasmine _____

szolgálók - 18 - Lily Cole

"Édesanyám egy majd egy évvel ezelőtt ajándékot kapott a portugál királyi családtól születésnapjára, egy meseszép égkövekkel díszített, csodásan megmunkált asztali tükröt. Nemsokkal ezután, mikor beszöktem egyedül anyáék hálószobájába játszani, véletlenül eltörtem. Soha nem mertem megmondani a szüleinknek, csupán Aishanak sírtam el a dolgot, amit aztán Jasmine-ra fogtunk, egy rettentően mogorva szolgálólányra, aki egyenesen gyűlölt engem, mióta csak megszülettem, megvetően nézett rám, folyton rángatta a hajam, fésülnie kellett és kiabált is vele, aztán pedig mindig sírva letagadta. Aisha hitt nekem mindig, ő kiállt mellettem és végre visszakapta, amit megérdemelt. A nővéremmel megesküdtünk egymásnak, hogy ez örökre a mi titkunk marad." - ekként szerepelsz az előtörimben kedves Jasmine. (: Igazából sok olyan dolog nincs, amihez ragaszkodnék téged illetően, csupán a keresztnév, a pb, és hogy valamilyen oknál fogva gyűlölj engem, ja igen, és mindenképp Spanyolországból származz.
Mivel a 'tükrös-balhé' után sosem láttunk, a későbbiekben szeretném, ha Franciaországban ismét kereszteznék egymást útjaink.
Wink
Vissza az elejére Go down
Anna Clatina
Anna Clatina
here's my secrets
♛ AVATAR : Claire Holt
♛ RESIDENCE : France
♛ OCCUPATION : "lady"
♛ POSTS : 13
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 15.
udvarhölgySzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptyPént. 24 Okt. 2014, 09:03

MEGALKOTVA *.*


Frederick ________ (átalakított hirdetés)

uralkodók/ norvég trónörökös - 22 - Paul Wesley

Te vagy Norvégia hercege, apád III. Christian (III. Keresztély). Még soha nem találkoztunk, és talán ez a világ szerencséje, mert abba esélyesen beleremegne a föld, amennyire hasonlók vagyunk. Szereted az életet, a szevedélyt és a kalandokat, gyakran léped át a határokat és nem úgy viselkedsz, ahogy illik - te megteheted, mivel trónörökös vagy, akinek bizony elég szilárd a pozíciója. Makacs vagy, és szeretsz csatázni, így a területhódítás érdekel az ország kormányzásában is.
Öt testvéred van, te vagy a második a sorban, mindegyiküket nagyon szereted. Anna a nővéred, de apád nem akarja nőre bízni a királyságot, (meg ő egyébként is házas már, egy szász fejedelem felesége) ha már vannak fiai is, akik közül te vagy ugyebár a rangidős, így téged illet a trón. Sorban utánad következik Magnus, akit Livóniáról szeretnél meggyőzni, hogy ne is gondolkodjon a te helyeden, és elég jól is haladsz ebben, a másik öcséd John sokkal fiatalabb, és a kishúgod Dorothy is. Mindegyikükről szeretnél gondoskodni, amikor eljön az ideje.
Mivel nem érzed úgy, hogy fenyegetve lennél pozíciódban, így bátran el mered hagyni a kastélyt hosszabb időre, hogy Franciaországba látogass, élvezed nézni az itteni viszálykodást, szórakoztat téged, na meg a politikai kapcsolatok kiépítése is fontos a számodra. Amikor az udvarba jössz, akkor találkozunk. Elhíresültél női hódításaidról is, de egy férfi ezt megteheti, pláne, ha trónörökös, még ha kevésbé is vesznek emiatt komolyan - úgy vagy vele, hogy erről bőségesen tudsz gondoskodni, hogy ne kételkedjenek a rátermettségedben.


A többi dolgot nem szeretném megkötni, ezeken is lehet változtatni, de létező történelmi személyről mintáztam a karaktert, II. Frigyesről aki ebben az évben (1560) került trónra a történelemben. Szeretője Anna volt (ezt nem tudtam, amíg nem kerestem rá Very Happy) és megtetszett a személy is, meg a kapcsolat is. A névhez és az alanyhoz nem ragaszkodom kifejezetten, de mindenképp beszéljük át, ha változtatni szeretnél. Mint az egyértelmű, azért hirdetem, mert vannak elképzeléseim a karakterrel, romantikus elképzeléseim, de nem vagyok híve a nagy megkötéseknek és előre leszögezéseknek, inkább szeretem alakítani, ahogy jön a dolog. Ettől függetlenül várlak nagyon, szerintem izgalmas kis játékaink lesznek, úgyhogy siess, egy hölgyet nem illik megvárakoztatni! ^^


A hozzászólást Anna Clatina összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 26 Okt. 2014, 20:41-kor.
Vissza az elejére Go down
Greer Norwood
Greer Norwood
here's my secrets
♛ AVATAR : Celina Sinden
♛ RESIDENCE : Currently France
♛ OCCUPATION : lady-in-waiting
♛ POSTS : 14
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 27.
udvarhölgySzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptyCsüt. 23 Okt. 2014, 21:02


Leith Bayard

szolgáló - 17 - Jonathan Keltz

Igaz, hogy ő egy sorozatbeli karakter, de mivel szükségem van rá, gondoltam kiírom ide is, hátha hamarabb megalkotóra talál..
Nem akarok regényeket pötyögni róla, megpróbálom röviden összegezni mindazt, amit tudni érdemes róla. Leith egy konyhásfiú, egyszerű szolgáló, ám mindezek ellenére rendkívül jóképű és megtestesíti mindazt, akiről eddig csak álmodoztam. Mi még nem találkoztunk, szeretném, ha az első találkozásunk jelentőségteljes lenne :3
Mindazok ellenére, hogy Te szegény vagy, nekem meg kötelességem a családom anyagi helyzete miatt egy pénzes emberhez férjhez menni, neked mégsem fogok tudni ellenállni.  Rolling Eyes Az ha nem ismered a sorozatot, egyáltalán nem gond, de ha mégis kérdéseid adódnának szívesen válaszolok rájuk! Légyszi, alkossátok meg nekem őt!  wááá
Vissza az elejére Go down
Annabell Snow
Annabell Snow
here's my secrets
♛ AVATAR : ώ Kristen Stewart
♛ RESIDENCE : ώ Francia ország
♛ OCCUPATION : ώ szobalány
♛ POSTS : 6
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 22.
szobalánySzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptyCsüt. 23 Okt. 2014, 20:46


Lucas Smith (változtatható)

Nemes - 26- christian hemsworth

Egy lovag vagy, aki élvezi az életet a palotában. Ténylegesen olyan vagy, amilyen egy lovagnak kell lennie; bátor, erős, lovagias, kedves.
Te hoztál a palotába, de azóta sajna nem találkoztunk. Eddig rossz nézeteim voltak a férfiakról, de ahogyan te segítettél nekem minden megváltozott.
Útközben nem nagyon beszélgettünk, de te próbáltál megnevettetni és ez tetszett.

Jellemed; Nem vagy egy nőző típus, sem egy cserfes ember, tudod, hogy mikor kell hallgatni.
Minden nő oda van érted, hiszen imádod a gyerekeket és szeretsz segíteni másokon.

Akármi kell csak írj bátran. Sok a közös kép ezért szeretném a play byt meghagyni.

Vissza az elejére Go down
Jeremy de Dampierre
Jeremy de Dampierre
here's my secrets
♛ AVATAR : ♢ Ben Barnes
♛ AGE : 27
♛ RESIDENCE : ♢ Dampierre-en-Yveline
♛ OCCUPATION : ♢ to be duke of something I don't know
♛ POSTS : 14
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 01.
hercegSzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptyCsüt. 23 Okt. 2014, 15:20


Richard de Dampierre

nemes - 22 éves - Ben Barnes

Richard az én ikeröcsém, aki mindent megtesz azért, hogy megfeleljen apánk elvárásainak. Tudniillik a család vagyonát nem a második szülött hanem az első örökli, aki nagy sajnálatára nem ő. Vannak esetek amikor összetévesztenek kettőnket, amit egyikünk sem szeret. Pláne ő, hiszen azt hiszik nem kell megdolgoznia azért, hogy valakivé válhasson. Lázadó, pont mintha zsarnokoskodó atyánkra tekintenék aki vágyik a hatalomra és arra, hogy a nevét az idők végezetéig emlegessék majd. Nem jövünk ki jól, ez a szörnyű nagy igazság, de ha a húgunkról van szó akkor érte akár képesek vagyunk összefogni is. Innen látszik, hogy ketten együtt mennyivel erősebbek lennénk ha ő befejezné az évek óta tartó duzzogást.

// A többit majd pm-ben egyeztetjük, ha megjöttél és van kérdésed vele kapcsolatban.//Dominique de Dampierre

nemes - 15-16 éves - szabadon választható

Dominique maga a földre szállt angyal, aki békességet hoz Richard és közém. Ő az egyetlen ok a világon amiért még az öcsém is képes félre tenni a haragját és összefogni velem ha a húgunk eljátssza a bajba jutottat. Persze az ő napjai is megvannak számlálva. Míg apánk az ágyat nyomja betegségének köszönhetően addig nem kell tartania attól, hogy utolsó feladataként el nem intézi az ő sorsát is. Apánk mindenképpen szeretne egy a pápával valamiféle rokoni kapcsolatot kialakítani míg él. Ezért titokban azt tervezi, hogy hozzá adja a mi drága kis húgunkat a pápa unokaöccséhez vagy sem. Magam sem tudom, hogy mit tervez, azt azonban igen mennyire elégedett lenne ha az egy szem lánya a legmegfelelőbb férjet kapná míg ő él.

// A többit majd pm-ben egyeztetjük, ha megjöttél és van kérdésed vele kapcsolatban.//Jacqueline Bernard

nemes - 50 év körüli, de lehet fiatalabb - Michelle Fairley

Drága Jacqueline néni, már gyerekorom óta második anyámként tekintek rád! Noha mindketten tudjuk, hogy nem vagy az és igazából a húgodra esett a választás amikor az égiek eldöntötték kinek ajándékoznak gyermekeket és kinek mérhetetlen önállóságot s, gazdagságot. Özvegy vagy, a férjed tíz éve elhagyott téged és odafent a Mennyben rád vár. Igen, az apám leginkább erre a pillanatra vár s, ebből kifolyólag nem olyan kellemes a viszonyotok. Te vagy anyánk egy picivel idősebb változata, kedves vagy és ugyanakkor megértő. Főleg a szolgákkal, mert tudod milyen éhezni és nincstelennek lenni. Nem, nem azért mert te is az voltál, hanem mert már rengeteg szolgálónak adtál otthont és eleséget a házadban. Imádod Párizst, nem csak azért mert távol vagy az apámtól, hanem mert ez a szülővárosod és itt nőttél fel.

// A többit majd pm-ben egyeztetjük, ha megjöttél és van kérdésed vele kapcsolatban.//


A hozzászólást Jeremy de Dampierre összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 24 Okt. 2014, 09:27-kor.
Vissza az elejére Go down
http://lysandercollins.tumblr.com/
Genevieve la Pommeraie
Genevieve la Pommeraie
here's my secrets
♛ AVATAR : Astrid Berges Frisbey
♛ AGE : 26
♛ RESIDENCE : Franciaország
♛ OCCUPATION : Udvarhölgy
♛ POSTS : 44
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 28.
udvarhölgySzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptyCsüt. 23 Okt. 2014, 13:39

Még mindig keresem őt, de úgy látom már hideg vizet ihatok rá Sad

Genevieve la Pommeraie írta:

Szabadon választható

Uralkodó/nemes - 20-27- sam claflin / a közös képek,giffek miatt, de változtatható egyezések után/
Egy bál alkalmával találkoztunk egymással. Nem tudom hogy hívnak, hová valós vagy, nemes, vagy esetleg uralkodó vagy-e, de azt tudom ,hogy nagyon jól elszórakoztunk z nap egymás társaságában. Azóta sajnos nem találkoztunk. Hiába kerestelek, nem találtalak. Egyik nap azonban, találkoztunk Németországban a piacon, amikor bevásárolni voltam.
Azóta találkozgatunk amikor csak tudunk. Jól meg vagyunk egymással.
Azt szeretném, ha a két karakter egy pár lenne a későbbiek folyamán.
Szeretnék már egy társat magamnak, akit szerethetek.

// Nem szabok meg semmit sem. Csak, ha megérkeztél, írj nekem egy Pm-et, hogy tudjam, te vagy az akit én keresek. Várlak nagyon!! Kérlek siess!!//
Vissza az elejére Go down
Wendy A. Lamond
Wendy A. Lamond
here's my secrets
♛ AVATAR : elle fanning
♛ RESIDENCE : francia udvar
♛ OCCUPATION : fattyú
♛ POSTS : 5
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 21.
fattyúSzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptyKedd 21 Okt. 2014, 21:09


Tristan (változtatható) ______

Nemesek - 23 - Theo James/James Franco/Liam Hemsworth/Jamie Dornan vagy  akit akarsz

Nemesi vér folyik az ereidben, a francia király hű katonája vagy. Kitünő harcos, és gyilkos cseperedett belőled, a francia udvarban a legjobbak között tartanak számon. Éppen most tértél haza a garvelines-i csatából, s ahogy a király megígérte neked, most birtokot és feleséget vársz. Nem hiszel a szerelemben, sem abban hogy a nők bármi másra jók a nemzésen és a ház körüli teendőkön kívül. Az udvarban szállsz meg néhány katona társaddal együtt, amíg várod a királyi papírokat és a pecsétet. Vadabb vagy a társaidnál, az udvari etikettet nem neked találták ki. Minden nőre szemet vetsz és többségüket meg is kapod. Apámat jól ismered, barátok vagytok bár tisztában vagy vele hogy ő egy kegyetlen ember. Így ismersz meg engem is, s apámnak szívességet téve megtanítasz a kardforgatás fortélyaira. Nyolc év korkülönbség van közöttünk. Én épphogy nővé cseperedtem, te pedig már lassan házasságba lépsz. Valami módon mégis vonzódunk egymáshoz.
Nem szeretnék igazán semmit sem megkötni. Egy izgalmas és kalandos kapcsolatra gondolok, a részleteket pedig a karakter elvállalójával megbeszélem. A név és az avatar egyáltalán nem kötött, a karakter birtoklása egy PM ára!!
Vissza az elejére Go down
Eleanor Darlington
Eleanor Darlington
here's my secrets
♛ AVATAR : ♦ caitriona balfe
♛ AGE : 35
♛ RESIDENCE : ♦ on the road
♛ POSTS : 22
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 16.
tehetõsSzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptyKedd 21 Okt. 2014, 17:25


Philippa Darlington

közember/gazdag - 16 - marie avgeropoulos

Drága húgom. Öten vagyunk a családban, de mindig is te voltál számomra a legfontosabb. Igaz, nem szabadna ilyet kimondanom, de ez az igazság. Mindig megértesz engem, a legjobb tanácsokkal látsz el, ha bajban vagy falazok neked. Kitartunk egymás mellett. Persze nekünk is vannak civakodásaink, de a nap végén igazán egymásra tudunk számítani. Mielőtt elhagytam volna szeretett országomat, kérleltem apánkat, hadd jöhess el velem, hisz itt mégis nagyobb esélyed van a férjtalálásra. Elutasított. Sírva váltunk el. De te mégis megszöktél. Embereket fizettél le, és áthajóztál Franciaországba. Nehezen, de sikerült elérned a kastélyhoz. A következményekkel pedig majd együtt számolunk. ; )
Pippa személyiségét az alkotóra bízom, gondolatban nem egy ártatlan lánykát képzeltem el, de ahogy az illető gondolja. Csak egy igazi testvéri kapcsolatot szeretnék, akik nem gyűlölik egymást. Abból már úgyis van elég. A PB-t is szeretném megtartani, de ha nagyon nem kedveled, akkor pm-ben szívesen fogadom a javaslatokat.
Várlaaak drága húgom!  I love youJoseph Thomas

nemes - 45 - sean bean

Egy kicsivel több, mint tizenöt éve vagyunk házasok. Apám egyik legkedvesebb barátja vagy, ráadásul nemesi ranggal születtél, így te voltál a legjobb párti. Eleinte még szerettelek, hisz míg én csak egy gyerek voltam, addig te egy erős, tapasztalt férfi. Felnéztem rád. De mint minden szerelem, ez is kihűlt.
Viszonylag korán teherbe estem, de négy hónap után elvetéltem. Hónapokig nem voltam hajlandó kimozdulni a szobámból, nemhogy beszélni veled. Magamat hibáztattam a gyermek elvesztéséért. Ekkor kezdtünk el egymástól eltávolodni, te más nők karjaiban leltél örömre, és én nyugodtan hagytam. Már a végén az sem zavart, hogy a szemem előtt csaltál meg. De nehogy azt hidd, hogy én is kitartok melletted jóban-rosszban. Munkádnak köszönhetően rengeteget kell utazgatnod, s éjjelenként mindig más férfit fogadtam a hitvesi ágyban. Meddő vagyok, nincs mitől tartanom. Hogy tudsz-e a "titkos" viszonyaimról, s hogyan vélekedsz róla, azt a megalkotóra bízom.
Pár hónapja a munkád a francia udvarba szólított, és most magadhoz hívattál. Nem kérés volt, hanem parancs. Netalán rájöttél, hogy a francia éjszakai pillangók mégsem olyan jók, mint az angolok? Bizonyára örülni fogsz a szolgálólányoknak, igen.. róluk is tudok.
PB csak egy javaslat, de ha Outlander rajongó vagy ajánlom még Tobias Menzies-t is. Ha a PB-t cserélni szeretnéd mindenképp egy idősebb férfira, de pm-ben úgyis egyeztetünk. Joseph-ről olvashatsz még a karakterlapomban egy keveset.
Személyisége egy erős, határozott, igazi üzletember. A hűség áll tőle a legmesszebb, igazán elveszti a fejét a túlzott borfogyasztástól.benjamin rhys

közember/őr - 28 - sam heughan

Kedves idegen..
Egy maszkos bálban találkoztunk, semmit se tudtunk a másikról, még a másik nevét sem. De te jól tudod az enyémet, hisz többször láttál már fel-le bolyongani a kastélyban. Egy őr vagy, ráadásul skót, aki Mary Stuart-tal együtt érkezett. De én ezt nem tudtam, hogy egy ősellenséggel kerültem viszonyba. Remekül éreztük magunkat, hisz elég csábító a tudat, hogy semmit sem tudsz a másikról. És felelőtlen, de én már csak ilyen vagyok.
Imádsz viccelődni, és pont ezért kezdesz el engem ugratni a folyosókon. Kétértelmű megjegyzéseidet nem tudom hová tenni, hisz nem is ismerlek! Kihasználod ezt a helyzetet, mivel fogalmam sincs, hogy ki vagy. Miután megtudom, hogy valójában te voltál az, akivel összeszűrtem a levet az estélyen, kiakadok. Majd még jobban kiakadok, hogy egy SKÓTtal! Rengeteg szópárbaj; civakodás fog minket jellemezni, aztán ismét megcsalom veled a férjemet. Mond.. mi olyan vonzó benned?
Így leírva elég furán hangzik, de csak egy pm az ára, és olyan jó ötleteket lehetne létrehozni. Névhez nem ragaszkodok, de PB-hez viszont igen. Ha elviszed a karaktert, egy örök éltre az adósod leszek! *____*wendy ***

közember/fattyú - 13 - elle fanning

Egy átmulatott éjszaka következménye vagy. Férjem, Joseph Thomas a kelleténél is több bort fogyasztott el, s megerőszakolta az édesanyádat. Nem tudott rólad, ahogyan te se róla egészen hat éves korodig, mikor anyukád nem bírta tovább elhalogatni tőled. Állandóan kíváncsiskodtál. Fél éve egy szörnyű vírus elvitte az anyukádat, és felkerested Joseph-et. Mint egyedüli gyermeke, egyből gondozása alá vett. Nem árultad el neki, hogy tisztában vagy szörnyű tetteivel. Ezt az információt megtartottad magadnak. Három hónapja a francia udvarban élsz vele, magával vitt. Én nem tudok rólad. A legjobb neveltetésben részesülsz, olyan az életed, akárcsak egy hercegnőé. Meseszép ruhákban járat, a többi nemes gyerekkel játszadozhatsz együtt és mikor végre nővé válsz egy tisztességes férjet fog neked találni, aki véglegesen eltörli a rád ragasztott fattyú jelzőt.
És hogyan kerülök én a képbe? Egyszerű! Hiányzik az anyukád, a szigorú nevelőnőkben nem bízol, és Joseph nem tudja azt nyújtani, amit egy anya tudna. Joseph részben ezért hivatott engem a kastélyba, hogy megismerhesselek és úgy neveljelek, mintha a sajátom lennél, ha már nekem nem adatódott meg az a szerencse, hogy saját gyermekem legyen. S mit fogok én hozzád szólni? Regisztrálj, készítsd el a karakterlapot s meglátjuk! Wink
Mindenképp angol vezetéknevet válassz a karakternek, csak ne legyen Thomas, mert nem törvényes gyermek. PB egy javaslat, de szerintem Miss Fanning rendkívül édes. :3

MEGÉRKEZETT! *O*
Vissza az elejére Go down
Anna Clatina
Anna Clatina
here's my secrets
♛ AVATAR : Claire Holt
♛ RESIDENCE : France
♛ OCCUPATION : "lady"
♛ POSTS : 13
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 15.
udvarhölgySzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. EmptyKedd 21 Okt. 2014, 08:55


Frederick ________ (átalakított hirdetés)

uralkodók/ norvég trónörökös - 22 - Paul Wesley

Te vagy Norvégia hercege, apád III. Christian (III. Keresztély). Még soha nem találkoztunk, és talán ez a világ szerencséje, mert abba esélyesen beleremegne a föld, amennyire hasonlók vagyunk. Szereted az életet, a szevedélyt és a kalandokat, gyakran léped át a határokat és nem úgy viselkedsz, ahogy illik - te megteheted, mivel trónörökös vagy, akinek bizony elég szilárd a pozíciója. Makacs vagy, és szeretsz csatázni, így a területhódítás érdekel az ország kormányzásában is.
Öt testvéred van, te vagy a második a sorban, mindegyiküket nagyon szereted. Anna a nővéred, de apád nem akarja nőre bízni a királyságot, (meg ő egyébként is házas már, egy szász fejedelem felesége) ha már vannak fiai is, akik közül te vagy ugyebár a rangidős, így téged illet a trón. Sorban utánad következik Magnus, akit Livóniáról szeretnél meggyőzni, hogy ne is gondolkodjon a te helyeden, és elég jól is haladsz ebben, a másik öcséd John sokkal fiatalabb, és a kishúgod Dorothy is. Mindegyikükről szeretnél gondoskodni, amikor eljön az ideje.
Mivel nem érzed úgy, hogy fenyegetve lennél pozíciódban, így bátran el mered hagyni a kastélyt hosszabb időre, hogy Franciaországba látogass, élvezed nézni az itteni viszálykodást, szórakoztat téged, na meg a politikai kapcsolatok kiépítése is fontos a számodra. Amikor az udvarba jössz, akkor találkozunk. Elhíresültél női hódításaidról is, de egy férfi ezt megteheti, pláne, ha trónörökös, még ha kevésbé is vesznek emiatt komolyan - úgy vagy vele, hogy erről bőségesen tudsz gondoskodni, hogy ne kételkedjenek a rátermettségedben.


A többi dolgot nem szeretném megkötni, ezeken is lehet változtatni, de létező történelmi személyről mintáztam a karaktert, II. Frigyesről aki ebben az évben (1560) került trónra a történelemben. Szeretője Anna volt (ezt nem tudtam, amíg nem kerestem rá Very Happy) és megtetszett a személy is, meg a kapcsolat is. A névhez és az alanyhoz nem ragaszkodom kifejezetten, de mindenképp beszéljük át, ha változtatni szeretnél. Mint az egyértelmű, azért hirdetem, mert vannak elképzeléseim a karakterrel, romantikus elképzeléseim, de nem vagyok híve a nagy megkötéseknek és előre leszögezéseknek, inkább szeretem alakítani, ahogy jön a dolog. Ettől függetlenül várlak nagyon, szerintem izgalmas kis játékaink lesznek, úgyhogy siess, egy hölgyet nem illik megvárakoztatni! ^^


A hozzászólást Anna Clatina összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 24 Okt. 2014, 09:01-kor.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

here's my secretsSzükségem van rád.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. Empty

Vissza az elejére Go down

Szükségem van rád..

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
long may she reign :: Karakterkészítés :: Karakteralkotás :: Karakterbörze-