Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Közlemények
Mary Stuart
Hétf. 13 Ápr. 2015, 15:26
Folyosók
Benjamin Rhys
Kedd 07 Ápr. 2015, 19:42
Louis Condé
Louis Condé
Hétf. 06 Ápr. 2015, 15:25
sugar, we're going down
Vendég
Szomb. 04 Ápr. 2015, 15:32
City of Fallens
Eleanor Darlington
Csüt. 02 Ápr. 2015, 13:09
Coeur d'Anubis
Ambrosia C. Colbert
Szer. 01 Ápr. 2015, 20:11
Notre Dame
Vlad Tepes
Hétf. 30 Márc. 2015, 19:53
Játszótárs-kereső
Nicolas Báthory
Vas. 29 Márc. 2015, 21:40
Activity check
Haelan Raleigh
Szer. 25 Márc. 2015, 15:47

Az oldal csodálatos kinézetét LENA-nak köszönhetjük. Ezer hála neki, amiért ilyen gyönyörűek lettünk! A nyers képek tumblr-ről származnak.
Az oldalon szereplő leírások Odette Bourbon-Maine és Mary Stuart tollaiból fakadt. Nem szeretnénk máshol viszont látni.
Az alapvilágot a Reign c. amerikai sorozatból merítettük. Nem fogunk pontosan a sorozattal haladni, együttesen fogunk dönteni hogy hogyan tovább.


Share

Szükségem van rád..

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
Sophie Castellano
Sophie Castellano
here's my secrets
♛ AVATAR : Tamsin Egerton
♛ RESIDENCE : Jelenleg Francia ország
♛ OCCUPATION : Uralkodó
♛ POSTS : 20
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 27.
hercegnõSzükségem van rád.. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. - Page 2 EmptyHétf. 20 Okt. 2014, 22:25


Arthur ----

nemes - 22 - jamie campbell bower


Angol származású, de inkább francia, hiszen ott nevelkedett és élt a kastélyban már egy ideje. Spanyol országban volt, hogy elintézze, hogy ide jöhessek,francia homeba. A király őt bízta meg. Ő és a király fattya, Bash a legjobb barátok, szinte elválaszthatatlanok.  Ő is, hogy úgy mondja angol fattyú, de még is apja sok pénzt hagyott rá és Francia országba küldte, hogy így ápolják a viszonyt, ami Mária miatt kezd gyengülni.

Arthur igen művelt, de szereti a lányokat hajtani. Sok szeretője van és rengeteg cselédet, paraszt lányt szédít azzal, hogy szereti őket.
Úgy szeretném ezt az egészet, hogy eleinte engem is csak kalandnak nézzen, de mikor látja, hogy engem nehezebb megkapni, mint bármely lányt elkezd érdeklődni irántam és szép lassan, persze bukkanok között belém szeret. Hiszen ő egy fattyú én meg Spanyolország uralkodójának egyetlen lánya.

szeretném, ha név maradna, hiszen karakterlapomban is ez szerepel, illetve szeretném, ha play by is ugyan is rengeteg kép van kettőjükről és Jamieről is sok korabeli kép.
Vissza az elejére Go down
Lucien Grimaldi
Lucien Grimaldi
here's my secrets
♛ AVATAR : ╬ Francois Arnaud
♛ RESIDENCE : ╬ Genova
♛ POSTS : 4
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 19.
hercegSzükségem van rád.. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. - Page 2 EmptyHétf. 20 Okt. 2014, 16:34


Marco xy

szolgálók - 19-20 - shiloh fernandez (javaslat)

Apád lovászmester volt az udvarban, gyermekkorunkban szinte minden időt együtt töltöttünk, amikor épp nem Biankával voltam. Együtt tanultunk meg bánni a karddal, együtt tanultunk lovagolni, és együtt menekültünk a farkasoktól, ha szükséges volt. Minden trónörökösnek szüksége van egy bizalmasra, egy emberre, akiben megbízhat, akiről tudja, hogy meghalna inkább, mintsem elárulja, és nekem te vagy ez a személy. Nem vagy egy azonnal szimpatikus ember mások számára, de ez nekem csak jó, hiszen így távol tudod tartani tőlem azokat, akik keresztbe akarnak tenni nekem, Lojális vagy a végsőkig, és találékony, nem egy esetben a te terved mentette meg a bőrünket. Barát vagy, bizalmas, szinte már testvér helyett testvér, tudsz minden tikomról, mégsem ítélsz el, hanem mellettem állsz. Mellettem vagy mindig, amolyan testőr jellegű szerepet is töltesz be az életemben, így most is velem tartottál a francia udvarba.
a pb, a név, tulajdonképpen minden változtatható, csak gyere, és vágj hozzám egy galambot, ha megérkeztél.


A hozzászólást Lucien Grimaldi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 23 Okt. 2014, 17:10-kor.
Vissza az elejére Go down
Nicolas Báthory
Nicolas Báthory
here's my secrets
♛ AVATAR : Craig Horner
♛ AGE : 28
♛ POSTS : 10
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 18.
grófSzükségem van rád.. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. - Page 2 EmptyVas. 19 Okt. 2014, 15:05


Anna Báthory

nemes - 21 - Bridget Regan

Húgom! Te, ki határozott vagy és bátor! Erős, harcias és okos. Gyönyörű vagy, amit anyánktól örököltél. Férfinak közeledbe férkőznie igen nehéz... mondjuk nekem sikerült, de ez maradjon is a mi kis titkunk. Előszeretettel piszkáljuk egymást és teszünk megjegyzéseket a másikra. Testvériesen ugyan, de igyekszünk mindig megnehezíteni a másik életét és nem csak beleköpünk a másik levesébe, de amikor csak lehet kínos helyzetbe is hozzuk. Nem tudom miért szöktél meg, hogy utánam gyere Erdélyből, de az biztos, hogyha utolérsz és megtalálsz, akkor nem foglak tudni levakarni a nyakamból. Várok rád, Gyönyörű!


A hozzászólást Nicolas Báthory összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 16 Nov. 2014, 11:35-kor.
Vissza az elejére Go down
Bianka Grimaldi
Bianka Grimaldi
here's my secrets
♛ AVATAR : Ψ holliday grainger
♛ RESIDENCE : Ψ italy -> genova
♛ OCCUPATION : Ψ be a princess
♛ POSTS : 10
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 17.
hercegnõSzükségem van rád.. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. - Page 2 EmptyPént. 17 Okt. 2014, 23:37

köszönöm, hogy ilyen gyorsan idetalált *-* usernek az adósa vagyok!


akármi, amit szeretnél

uralkodók - 19 - francois arnaud

Te vagy a trónörökös, mivel apámnak egyik párjától sem adatott meg a gyermek áldás öröme. Vagyis, de egyszer sikerült, de annak a gyümölcse is csak én voltam, minek következtében, csak a férjem uralkodhat majd. Itt még nem tartunk, ugyanis én ettől távol tartom magamat. Hogy mi az oka? Itt talán helyesebb lenne, az, hogy ki, hiszen te vagy az, ki elrabolta szívemet, csak veled érzem egésznek magam. Rokonok vagyunk valamilyen szinten, mi mégis egymás karjaimban lelünk menedéket. Eleinte nem tudtam, hogy ez mit is takar, míg meg nem csókoltál. Nem tettünk rá nagy hangsúlyt, te felfogod testvéri csóknak, én is ezt mutatom, pedig akkor ott már a tiéd voltam. Nekem férjet kell találni, neked feleséget, ami megnehezíti a mi kapcsolatunkat, de tudom, hogy én senkit sem tudnék úgy szeretni, mint téged. Benned nincsenek előítéletek, rendes vagy és kedves, de ha kell vasmarokkal tudsz irányítani. Nagyon okos vagy, és cseles, a kardot is kifejezetten jól forgatod, apád mégsem bízta rád a seregét, ezt csak az enyém tette meg. Nem vagy egy olyan férfi, ki megveti az örömöket, de nem minden harmadik nőnél találsz menedéket. Hűséges vagy, kitartó, ami hihetetlenül dicséretre méltó. Azt hiszem méltó örököse vagy Genovának.

Igazából ennyi lenne, de fenn áll a változás joga. Pb-t szeretném, ha maradna a sok szép közös gif miatt, de amúgy minden változtatható. A kapcsolatunk kimenetele is, ha nem szeretne romantikázni esetleg az user, én mindenre vevő vagyok, csak gyere gyorsan *-*


A hozzászólást Bianka Grimaldi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 19 Okt. 2014, 19:25-kor.
Vissza az elejére Go down
Anna Clatina
Anna Clatina
here's my secrets
♛ AVATAR : Claire Holt
♛ RESIDENCE : France
♛ OCCUPATION : "lady"
♛ POSTS : 13
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 15.
udvarhölgySzükségem van rád.. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. - Page 2 EmptyPént. 17 Okt. 2014, 11:38


Frederick

uralkodók/ norvég trónörökös - 22 - Paul Wesley

Te vagy Norvégia hercege, apád III. Christian (III. Keresztély). Még soha nem találkoztunk, és talán ez a világ szerencséje, mert abba esélyesen beleremegne a föld, amennyire hasonlók vagyunk. Szereted az életet, a szevedélyt és a kalandokat, gyakran léped át a határokat és nem úgy viselkedsz, ahogy illik - te megteheted, mivel trónörökös vagy, akinek bizony elég szilárd a pozíciója. Makacs vagy, és szeretsz csatázni, így a területhódítás érdekel az ország kormányzásában is.
Öt testvéred van, te vagy a második a sorban, mindegyiküket nagyon szereted. Anna a nővéred, de apád nem akarja nőre bízni a királyságot, (meg ő egyébként is házas már, egy szász fejedelem felesége) ha már vannak fiai is, akik közül te vagy ugyebár a rangidős, így téged illet a trón. Sorban utánad következik Magnus, akit Livóniáról szeretnél meggyőzni, hogy ne is gondolkodjon a te helyeden, és elég jól is haladsz ebben, a másik öcséd John sokkal fiatalabb, és a kishúgod Dorothy is. Mindegyikükről szeretnél gondoskodni, amikor eljön az ideje.
Mivel nem érzed úgy, hogy fenyegetve lennél pozíciódban, így bátran el mered hagyni a kastélyt hosszabb időre, hogy Franciaországba látogass, élvezed nézni az itteni viszálykodást, szórakoztat téged, na meg a politikai kapcsolatok kiépítése is fontos a számodra. Amikor az udvarba jössz, akkor találkozunk. Elhíresültél női hódításaidról is, de egy férfi ezt megteheti, pláne, ha trónörökös, még ha kevésbé is vesznek emiatt komolyan - úgy vagy vele, hogy erről bőségesen tudsz gondoskodni, hogy ne kételkedjenek a rátermettségedben.


A többi dolgot nem szeretném megkötni, ezeken is lehet változtatni, de létező történelmi személyről mintáztam a karaktert, II. Frigyesről aki ebben az évben (1560) került trónra a történelemben. Szeretője Anna volt (ezt nem tudtam, amíg nem kerestem rá Very Happy) és megtetszett a személy is, meg a kapcsolat is. A névhez és az alanyhoz nem ragaszkodom kifejezetten, de mindenképp beszéljük át, ha változtatni szeretnél. Mint az egyértelmű, azért hirdetem, mert vannak elképzeléseim a karakterrel, romantikus elképzeléseim, de nem vagyok híve a nagy megkötéseknek és előre leszögezéseknek, inkább szeretem alakítani, ahogy jön a dolog. Ettől függetlenül várlak nagyon, szerintem izgalmas kis játékaink lesznek, úgyhogy siess, egy hölgyet nem illik megvárakoztatni! ^^


A hozzászólást Anna Clatina összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. 24 Okt. 2014, 09:00-kor.
Vissza az elejére Go down
Marguerite Isobel Theroux
Marguerite Isobel Theroux
here's my secrets
♛ AVATAR : ◊ Lady Nina Dobrev
♛ RESIDENCE : ◊ France
♛ OCCUPATION : ◊ Baronesse
♛ POSTS : 26
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 28.
tehetõsSzükségem van rád.. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. - Page 2 EmptyCsüt. 16 Okt. 2014, 19:09

MEGÉRKEZETT!!   wááá


Audrey _____

nemesek - 21 - Troian Bellisario

Oh, drága Audrey, hogy mi gyermekkorunkban milyen jó barátnők voltunk! Hogy változhatott ez meg ennyire. Két úri kislány, akik mindig is össze voltak nőve, együtt rohangáltak és kuncogtak egész nap, folyton megvicceltük a szakácsnékat és a cselédeket, el szöktünk vadvirágokat szedni. Mára ez már mind csak emlék. Mihelyst kezdtünk felcseperedni egyre csak távolodtunk egymástól, ma pedig - bár azt nem mondhatom, hogy nem beszélünk, de néha inkább ezt kívánom. Olyan mértékben rivalizálunk, hogy azt tanítani kellene. Élete minden egyes történését überelni akarjuk a másiknak. Az utóbbi időkben túl sokat célozgattál arra, hogy olyasvalamit tudsz rólam, ami végleg alááshatja minden tekintélyem. Csupán egy titkom van, arról pedig csupán Amberly-nek beszéltem, úgyhogy nincs jogod tudni róla. Vigyázz, kedves, mert nem tarthatsz örökké sakkban, ez háború! Wink


A hozzászólást Marguerite Isobel Theroux összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. 01 Feb. 2015, 18:18-kor.
Vissza az elejére Go down
Aisha Margaery
Aisha Margaery
here's my secrets
♛ AVATAR : shay flawless mitchell Δ
♛ RESIDENCE : spain -> french court Δ
♛ POSTS : 13
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 12.
hercegnõSzükségem van rád.. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. - Page 2 EmptyHétf. 13 Okt. 2014, 18:22


Dominic ***

uralkodók & Portugália hercege - 20 év - Colton Haynes

Portugália jogos trónörököse vagy. Thomast, az unokatestvéredet megölték Franciaországban. Az a hír jött hozzátok, hogy feláldozta magát a francia hercegért, ám te kevésbé vagy naiv ahhoz, hogy elhidd ezt a maszlagot, hiszen ismerted Tomot. Valamilyen szinten örülsz, hogy meghalt, hiszen újra te vagy Portugália urának kilátásában, hiszen Thomas halálával, a pápa véglegesítő levele is meghalt. Másrészt pedig elég jó viszonyban voltatok ahhoz, hogy amíg nem te vagy a király, elmenj a várból, és utánajárj a dolgoknak.
Franciaországba jössz, itt fogunk találkozni. Eleinte értelemszerűen nem szimpatizálok veled, kívülről jöttél, magyarázatért, azért, hogy kideríts okokat, majd többször találkozunk, végül pedig kibontakozik köztünk valami egészen különleges, amit tulajdonképpen egyikünk se akart, de jobban belegondolva a népünknek is tökéletesen jönne...
Személyiségedet és az előtörténetedet teljes mértékben rád bízom, kedves megalkotó. Wink Valamint a neve sem megkötött, a PBhez kivételesen ragaszkodom, de ha csak ez lenne az ok, hogy nem vállalnád el, beszélhetünk róla. WinkCaitlyn Michaela

uralkodók & hercegnő - 7 év - Kristina Pimenova

Én gyönyörűszép és apró húgom! Spanyolországban hagytalak, de most jössz utánam te is a francia udvarhoz, hogy itt nőj fel, és méltó férjet találj magadnak, a nővéred mellett. Bár számodra egyenlőre csak a játék és a tanulás a fontos, egy igazi kis csínytevő vagy. Egyedül nekem fogadsz szót, és egyedül velem vagy őszinte. Valószínű anyánktól örökölted a heves temperamentumodat és az örökmozgóságodat. Nem szereted a nagy ruhákat, leginkább kényelmesen mászkálnál és rohangálnál egész nap. Kétségbeesett vagy nélkülem, mert szinte mondhatni, hogy én neveltelek fel, attól függetlenül, hogy a szüleink mennyire szeretnek minket!

A pb-hez nem ragaszkodom. A név mint történelmi, mint az előtörténetemben szereplés miatt maradjon. Smile Írj ha megérkeztél szépségem!


ANNA MEGÉRKEZETT <3

Anna Clatina

szolgálólány - 18 év - Claire Holt / Keira Knightley

Anna, az én szolgálóm, udvarhölgyem, segítőm, egyetlen barátnőm. Első ránézésre egy törékeny nőnek tűnsz, ám a látszat néha csal, hiszen elég szeszélyes nő vagy. Ha nem lenne úrnőd, és, ha nem lettél volna taníttatva, most valószínű egy bordélyházban kelletnéd magad. De szerencsére nem ez történt. Segítesz nekem mindenben, amikor bizonytalan vagyok, vagy töprengek. Férfiak terén is jóval tapasztaltabb, mint én, így, ha valamire kíváncsi vagyok, előszeretettel megmutatod. Már az erényed is elvesztetted másfél éve. Ez a közös titkunk. Férjet szeretnél találni te is, ám így nagyon nehéz lesz, és ezt tudod te is. Leginkább a hűség és a forróvérűség jellemez. Nem vagy nemesi vagy gazdag család sarja. Csupán csak meghaltak a szüleid a Spanyol kastélyban, így az a dada, aki sokszor foglalkozott velem is, nevelt fel téged. Téged is taníttattak, jó életed volt. Elkísértél Franciaországba, hogy a továbbiakban is segítsd utamat.

Két PB-t adtam meg, egyikhez sem ragaszkodom, csak egy ötlet, amit leginkább szeretnék. Smile Név viszont az ET-ben is megjelenik, így a keresztnév maradjon, a vezetéknevet variálhatod. Nagyon várlak! Wink  


A hozzászólást Aisha Margaery összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. 16 Okt. 2014, 21:31-kor.
Vissza az elejére Go down
Sophie Castellano
Sophie Castellano
here's my secrets
♛ AVATAR : Tamsin Egerton
♛ RESIDENCE : Jelenleg Francia ország
♛ OCCUPATION : Uralkodó
♛ POSTS : 20
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 27.
hercegnõSzükségem van rád.. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. - Page 2 EmptyPént. 10 Okt. 2014, 11:05


Arthur ----

nemes - 22 - jamie campbell bower


Angol származású, de inkább francia, hiszen ott nevelkedett és élt a kastélyban már egy ideje. Spanyol országban volt, hogy elintézze, hogy ide jöhessek,francia homeba. A király őt bízta meg. Ő és a király fattya, Bash a legjobb barátok, szinte elválaszthatatlanok.  Ő is, hogy úgy mondja angol fattyú, de még is apja sok pénzt hagyott rá és Francia országba küldte, hogy így ápolják a viszonyt, ami Mária miatt kezd gyengülni.

Arthur igen művelt, de szereti a lányokat hajtani. Sok szeretője van és rengeteg cselédet, paraszt lányt szédít azzal, hogy szereti őket.
Úgy szeretném ezt az egészet, hogy eleinte engem is csak kalandnak nézzen, de mikor látja, hogy engem nehezebb megkapni, mint bármely lányt elkezd érdeklődni irántam és szép lassan, persze bukkanok között belém szeret. Hiszen ő egy fattyú én meg Spanyolország uralkodójának egyetlen lánya.

szeretném, ha név maradna, hiszen karakterlapomban is ez szerepel, illetve szeretném, ha play by is ugyan is rengeteg kép van kettőjükről és Jamieről is sok korabeli kép.
Vissza az elejére Go down
Katherina Fergusson
Katherina Fergusson
here's my secrets
♛ AVATAR : ∆ Maisie Williams
♛ AGE : 22
♛ RESIDENCE : ∆ Franciaország
♛ OCCUPATION : ∆ kém, bérgyilkos
♛ POSTS : 11
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 03.
tehetõsSzükségem van rád.. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. - Page 2 EmptyHétf. 06 Okt. 2014, 23:27


Michael ___

Közemberek: tehetős - 18-20 - Joe Dempsie

Név változtatható, csak akkor szólj, hogy írjam át az ET-mben is, ha megjöttél. Ajánlom figyelmedbe a karilapomat, ugyanis a családi kapcsolatoknál (nem, nem vagyunk rokonok) és a szerepjátékos példámnál is szerepel a karakter.
"...Számtalan kérdés kavargott bennem, mikor meghallottam ajtómon a kopogtatást, és a túloldalról Michael hangját... (...) Mikor hallom az ajtó nyílását, kecsesen és finoman fordulok Michael felé, aki szintén nem a szokásos ruháját viseli. Eltűnt a szakadt nadrág és a kopott ing, a kosz az arcáról és a kócos haja is formára vágott, tökéletesen befésült, tekintete mégsem tudja elrejteni meglepettségét..."

Tíz éve indultunk útnak együtt, tolvajok lettünk, majd egy gróf befogadott minket. Majdnem olyanok voltunk neki, mint a gyerekei. Annyi volt a különbség, hogy kardforgatást tanultunk tőle, információkat szereztünk neki és tanultunk. De ő meghalt. Mi ketten pedig tovább folytattuk, amit tanultunk tőle. Mostanra a legjobb kémek és bérgyilkosok között vagyunk, mi ketten, így szép fizetést kapunk a munkákért, éppen ezért vagyunk tehetősek.
//vallását tekintve ő is pogánynak lenne jó, hiszen gyilkosok is vagyunk... PB-t illetően NAAAAGYON ÖRÜLNÉK Joe Dempsienek, a közös képek, gifek miatt... a két karakternek csak akkor volt eddig látszólag több a kapcsolata barátságnál, ha azt a munkájuk megkövetelte, tehát NEM egy szerelmet keresek... ő a partnerem és a legjobb barátom, valamint egy ideje már a családomnak is őt tartom, ettől függetlenül később még bármi lehet, ezt majd együtt megbeszéljük Wink

Vissza az elejére Go down
http://secret-creek.tumblr.com/
Cassandra Devore
Cassandra Devore
here's my secrets
♛ AVATAR : ♔ Nur Fettahoğlu
♛ RESIDENCE : ♔ France
♛ OCCUPATION : ♔ Princess
♛ POSTS : 15
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 29.
hercegnõSzükségem van rád.. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. - Page 2 EmptyCsüt. 02 Okt. 2014, 21:36


Roslyn  Devore

uralkodók (hercegnő) - 21 - Meryem Uzerli

Te vagy az egyik vér szerinti húgom a 10 testvérem közül. Kicsit bonyolult a családunk, de az előtörtimben, a származásomnál, mindent részletesen kifejtek. (: Dióhéjban annyit, hogy apánk, Henry Devore, VIII. Henrik törvénytelen fia, édesanyánk pedig Szulejmán Szultán háreméből megszöktetett Gülbahar. Származásunkra való tekintettel szüleink merész módon bátorkodtak mind a négyünknek oszmán második nevet adni, így kérlek 21 évvel ezelőtt, te lettél a kis Roslyn Mayar Devore. Bár édesapánkat később elismerték hercegként és maga mögött hagyta fattyú mivoltát, még a mai napig szembe kell néznünk az emberek rosszallásával. Ennek ellenére hercegnők vagyunk. Bizony, te is az vagy, "Drága" Húgom. Ennek ellenére te igazi kakukktojás vagy mindünk között, és elkönyvelted, hogy mi megérdemeljük ezt a rangot, sőt annál többet. Pokolian öntörvényű vagy, makacs és lobbanékony. Még többet akarsz, mint, amit elérhetnél: trónt, király férjet, végtelen vagyont és hatalmat. A nővéri intéseimet sajnos más kiskorunkban félre értetted, amiből egészen máig tartó rivalizálás lett... Sokat veszekszünk és nem bírod elviselni az anyáskodásom. Tudom, hogy a szíved mélyén szeretsz, de a büszkeséged nem hagyja, hogy kimutasd, így csak a negatív érzelmeid csattannak rajtam...

Kérlek, ha meg szeretnéd alkotni az én rebellis húgom, mindenképp olvasd el az előtörim, hiszen igencsak főszerepet kaptál benne. (:
Annabelle Devore

uralkodók (hercegnő) - 20 - Merve Boluğur

Te vagy az egyik vér szerinti húgom a 10 testvérem közül. Kicsit bonyolult a családunk, de az előtörtimben, a származásomnál, mindent részletesen kifejtek. (: Dióhéjban annyit, hogy apánk, Henry Devore, VIII. Henrik törvénytelen fia, édesanyánk pedig Szulejmán Szultán háreméből megszöktetett Gülbahar. Származásunkra való tekintettel szüleink merész módon bátorkodtak mind a négyünknek oszmán második nevet adni, így kérlek 20 évvel ezelőtt, te lettél a kis Annabelle Fidan. Bár édesapánkat később elismerték hercegként és maga mögött hagyta fattyú mivoltát, még a mai napig szembe kell néznünk az emberek rosszallásával. Ennek ellenére hercegnők vagyunk. Határozott vagy és művelt. Szeretsz sokat olvasni és lenyűgözni másokat azzal, mennyi mindent is tudsz. Szépségeddel könnyen elkápráztatod a férfiakat, ami igencsak ínyedre van, és igyekszel ezt előnyödre fordítani.
Bella Devore

uralkodók (hercegnő) - 18 - Pelin Karahan

Te vagy az egyik vér szerinti húgom a 10 testvérem közül. Kicsit bonyolult a családunk, de az előtörtimben, a származásomnál, mindent részletesen kifejtek. (: Dióhéjban annyit, hogy apánk, Henry Devore, VIII. Henrik törvénytelen fia, édesanyánk pedig Szulejmán Szultán háreméből megszöktetett Gülbahar.  Származásunkra való tekintettel szüleink merész módon bátorkodtak mind a négyünknek oszmán második nevet adni, így kérlek 18 évvel ezelőtt, te lettél a kis Bella Ayse. Bár édesapánkat később elismerték hercegként és maga mögött hagyta fattyú mivoltát, még a mai napig szembe kell néznünk az emberek rosszallásával. Ennek ellenére hercegnők vagyunk. Te vagy a legszelídebb húgom. Sokat mosolyogsz és végtelenül kedves vagy az emberekkel. A nagy és igaz szerelemre vágysz mindennél jobban.
Dorah _____

Szolgáló - 17 - Mischa Barton

Te vagy az én szolgálólányom, ha hivatalos értelemben vesszük. Mindig pontos vagy és dolgosabb, mint az itteniek legtöbbje. Sokat beszélgetünk, annak ellenére, hogy csupán egy szolgálólány lennél. Ha lehetséges, hogy egy hercegnő és egy "cseléd" között barátság szövődjön, akkor bátran mondhatom, hogy benned egy szerény és egyszerű barátot tisztelhetek. Nagy szíved van és kedves vagy másokkal. A bizalmasom vagy, bár sokan nem is tudják, de nálad biztonságban érzem a titkaimat és szívügyeimet. Előfordult, hogy anyagilag is segítettelek, még akkor is, ha néha túl büszke vagy, hogy elfogadd.


A hozzászólást Cassandra Devore összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. 31 Jan. 2015, 17:29-kor.
Vissza az elejére Go down
Cecile Betranche
Cecile Betranche
here's my secrets
♛ AVATAR : ♒ Amanda Seyfried
♛ AGE : 24
♛ RESIDENCE : ♒ Francia udvar
♛ OCCUPATION : ♒ Udvarhölgy
♛ POSTS : 6
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 28.
udvarhölgySzükségem van rád.. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. - Page 2 EmptyKedd 30 Szept. 2014, 14:44


Andrew ___

Szolgálók - 22 - Shiloh Fernandez

Andrew, te egy egyszerű istállós fiú vagy mégis valami megfogott benned.  Intelligens vagy és tanult, ugyan ezt nem szereted hangoztatni de a lovaglás után az olvasás a kedvenc hobbit. Rengeteg könyvet elolvastál már és váltig állítom, hogy okosabb vagy néhány főhercegnél is. Ellenben hazudtál nekem. Amikor először találkozunk az istállóban azt mondtad nekem, hogy angol herceg vagy csak azért, hogy jobb fényben tűnj fel előttem. Pedig ez engem cseppet sem érdekelt és most sem érdekelne, ugyanis még mindig nem tudom, hogy te nem vagy herceg hanem csak egy szolgáló. Félsz, hogy ha kiderülne mit szólnék hozzá, bár kezd számomra feltűnő lenni, hogy túl sok időt töltesz a lovakkal de ezt mindig arra fogod, hogy szeretsz itt lenni, ez kikapcsol téged. Vajon mikor lesz elég merszed, hogy elmondd nekem, hogy hazudtál és vajon túléli ezt a közöttünk kibontakozó szerelem vagy nem?

/ Nem szeretném megkötni, hogy egy párt alkossunk-e majd a későbbiekben vagy nem ez majd a játékainktól függ. A pb-t nagyon-nagyon szeretném ha megtartanád mert sok közös képünk és gifünk van de ha nem tetszik akkor sikíts nyugodtan, alkudozhatunk. A név is változtatható csak dobj meg egy pm-el, hogy tudjam te vagy az. Jah… és siess! ( : /
Vissza az elejére Go down
François Abélard
François Abélard
here's my secrets
♛ AVATAR : Kit Harington
♛ RESIDENCE : french court
♛ OCCUPATION : hostler lad, blacksmith's apprentice
♛ POSTS : 5
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 29.
istállófiúSzükségem van rád.. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. - Page 2 EmptyKedd 30 Szept. 2014, 10:53


Giselle ***

nemes/bárónő - 24-28- Clémence Poésy - szeretném, ha maradna
Egy unatkozó bárónő vagy, akinek a házassága egyáltalán nem boldog. Bár nemeséknél ez nem ritka, igaz?! Azzal múlatod az időt, hogy szeretőket szedsz össze, általában egyet-kettőt egyszerre, aztán, ha eluntad őket, akkor keresel magadnak újakat vagy csak más szórakozási lehetőséget.
Nagyon fiatalon adtak férjhez, akkor még naiv és tapasztalatlan voltál, nos mára a tapasztalatlanságodat kiküszöbölted, de ravasz nem lettél.
Kedves vagy és bájos, nem vágysz másra csak egy kis boldogságra a szürke és unott hétköznapokon.
Most éppen én vagyok a szeretőid listájának élén, naponta kedvünket leljük egymásban, akár többször is. Érzelmek nincsenek közöttünk, egyikünk sem olyan buta, hogy ezt megengedje magának, te azért, mert nemes vagy és férjezett, én meg azért, mert csak egy lovász vagyok, na meg a kovács inasa, a pórnép egy fattyú tagja.
Olykor "elkérek" tőled ezt-azt, ékszert, pénzt, értékes, de apró holmikat a hallgatásomért cserébe, hiszen ha az urad megtudná, hogy mivel is szórakozol, biztosan kitekerné a nyakad. Tulajdonképpen zsarollak, ha nem is durván adom ezt a tudtodra, te meg hagyod magad.
Mindezek ellenére kedvelsz, sok mindent elárulsz nekem, mert meghallgatlak és a titkokat bizony jól őrzöm (némi juttatás ellenében).

//A pb, ha nagyon muszáj cserélhető, de örülnék neki, hogyha maradna. Smile Amennyiben mégis cseréled, mindenképpen egyeztessünk előre. Név teljes mértékben változtatható, de a rang maradjon.
Benne vagy az etmben, tulajdonképpen az egész rólad szól, ezért annak elolvasása erősen ajánlott! Very Happy
Nem romantikus szálat keresek, hanem elsősorban szeretőt, esetleg kialakulhat valami barátságféle is, ez majd a játékainktól függ! ^^
Siess, nagyon várlak, ha megérkeztél, akkor dobj egy pmet! Very Happy //
Vissza az elejére Go down
Genevieve la Pommeraie
Genevieve la Pommeraie
here's my secrets
♛ AVATAR : Astrid Berges Frisbey
♛ AGE : 26
♛ RESIDENCE : Franciaország
♛ OCCUPATION : Udvarhölgy
♛ POSTS : 44
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 28.
udvarhölgySzükségem van rád.. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. - Page 2 EmptyHétf. 29 Szept. 2014, 23:09


Szabadon választható

Uralkodó/nemes - 20-27- sam claflin / a közös képek,giffek miatt, de változtatható egyezések után/
Egy bál alkalmával találkoztunk egymással. Nem tudom hogy hívnak, hová valós vagy, nemes, vagy esetleg uralkodó vagy-e, de azt tudom ,hogy nagyon jól elszórakoztunk z nap egymás társaságában. Azóta sajnos nem találkoztunk. Hiába kerestelek, nem találtalak. Egyik nap azonban, találkoztunk Németországban a piacon, amikor bevásárolni voltam.
Azóta találkozgatunk amikor csak tudunk. Jól meg vagyunk egymással.
Azt szeretném, ha a két karakter egy pár lenne a későbbiek folyamán.
Szeretnék már egy társat magamnak, akit szerethetek.

// Nem szabok meg semmit sem. Csak, ha megérkeztél, írj nekem egy Pm-et, hogy tudjam, te vagy az akit én keresek. Várlak nagyon!! Kérlek siess!!//
Vissza az elejére Go down
Celeste Amrhein
Celeste Amrhein
here's my secrets
♛ AVATAR : gemma artenton
♛ RESIDENCE : francia hon
♛ OCCUPATION : nyitva tartom a szemem s fülem
♛ POSTS : 5
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 29.
szobalánySzükségem van rád.. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. - Page 2 EmptyHétf. 29 Szept. 2014, 20:58


ahogy édesanyád elnevezett

rád bízva - én tudjam? - Kit Harington/Nikolaj Coster-Waldau (kedvelt példák)

A fekete mén megbokrosodva ágaskodott fel, amikor megzavartam a nyugalmát a takarmány majszolása közben, de ezek a jószágok az egér lépteit is meghallják nem igaz? A táltos megnyugtatását követően először csak bosszankodva fordultál meg ki a fene lehet ez, utána mindössze kérdőn tekintettél rám. Egy nő az istállóban, ilyen öltözékben és még talán láttál is Marie érkezésekor, nem tudom. Kibökted mi érdekel, az érkező válaszom, pedig nem keltett benned rosszallást.
Egy idegennek informálódnia kell ahhoz, hogy elhagyja ezt a státuszt és közelebb kerüljön az udvarhoz, a benne élőkhöz. Információt információért.. vagy másért. Engem kizárólag az előbbi érdekel, biztos forrásból, aki nem kotyogja el bárkinek az érdeklődést és te pont ilyen vagy. Őszinteségre őszinteséggel válaszoltam, ennek gyümölcseként nyélbe ütöttük a mi kis üzletünket. Én tudom nekem miért éri meg, te szintén neked miért. Mondd mit kérsz érte cserébe, teljesítem.
Nem kertelsz és cserébe én sem, értékelendő. Megvagyunk egymás társaságában, naponta lejárok pár szó erejéig, ez egy gyönyörű barátság kezdete. Érzelmi alapon nem több.

S hogy egy rohadék vagy a becsület mintaképe vagy azt döntsd el magad, egy biztos: a titkokat jól őrzöd és kezeled, akárcsak én. Magunknak akarjuk, nem másnak elfecsegni.

// Mivel nem kötöm meg a neved, kérlek, mindenképp keress meg regisztrálás után, hogy felismerjelek! Egyezkedni szabad, a fentieket megváltoztató mélységekbe menően is, ha nem tetszik az istálló, mert épp nemest szeretnél hozni vagy *hasára csap* szakácsot. C: //

a kis francom jelen!
Vissza az elejére Go down
Sophie Castellano
Sophie Castellano
here's my secrets
♛ AVATAR : Tamsin Egerton
♛ RESIDENCE : Jelenleg Francia ország
♛ OCCUPATION : Uralkodó
♛ POSTS : 20
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 27.
hercegnõSzükségem van rád.. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. - Page 2 EmptyVas. 28 Szept. 2014, 22:32


Arthur ----

nemes - 22 - jamie campbell bower


Angol származású, de inkább francia, hiszen ott nevelkedett és élt a kastélyban már egy ideje. Spanyol országban volt, hogy elintézze, hogy ide jöhessek,francia homeba. A király őt bízta meg. Ő és a király fattya, Bash a legjobb barátok, szinte elválaszthatatlanok.  Ő is, hogy úgy mondja angol fattyú, de még is apja sok pénzt hagyott rá és Francia országba küldte, hogy így ápolják a viszonyt, ami Mária miatt kezd gyengülni.

Arthur igen művelt, de szereti a lányokat hajtani. Sok szeretője van és rengeteg cselédet, paraszt lányt szédít azzal, hogy szereti őket.
Úgy szeretném ezt az egészet, hogy eleinte engem is csak kalandnak nézzen, de mikor látja, hogy engem nehezebb megkapni, mint bármely lányt elkezd érdeklődni irántam és szép lassan, persze bukkanok között belém szeret. Hiszen ő egy fattyú én meg Spanyolország uralkodójának egyetlen lánya.

szeretném, ha név maradna, hiszen karakterlapomban is ez szerepel, illetve szeretném, ha play by is ugyan is rengeteg kép van kettőjükről és Jamieről is sok korabeli kép.
Vissza az elejére Go down
Amberly Schreave
Amberly Schreave
here's my secrets
♛ AVATAR : ● Sophie Turner
♛ AGE : 22
♛ RESIDENCE : ● France
♛ OCCUPATION : ● find a husband who loves me (?)...
♛ POSTS : 11
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 27.
fattyúSzükségem van rád.. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. - Page 2 EmptyVas. 28 Szept. 2014, 16:06


általad választott név

uralkodó/nemes - 18-19 - Jack Gleeson, de meg lehet győzni másról is

Azért érkeztem a francia udvarba, hogy megfelelő férjet találjak magamnak: olyant, aki megfelel a szüleim elvárásainak, aki tehetős és aki emellett még szeret is. Úgy érzem, hogy túl magasra állította a mércét és csak remélni tudom, hogy itt mégis szerencsém lehet.
Nemrég érkeztem ide, tehát még nem nagyon ismerem az ittenieket. Nem találkoztam még a nagy Ő-vel, de remélem, hogy fogok.
Éppen ezért hirdetném meg Őt, hogy majd találkozhassunk. Jellem, családi háttér, minden a megalkotóra bízva. Akár még bunkó is lehet, mert ki tudja, talán nekem megmutatja végül az érző oldalát, bármilyen ötletre vevő vagyok.
Az is lehet, hogy végül mégsem leszünk egy pár, de valami mégis marad közöttünk, ami miatt barátok maradunk. A lehetőségek tárháza végtelen... Very Happy
//pb-hez nem ragaszkodok, bár örülnék Jack Gleeson-nek(gifek miatt, meg mert én shippelem együtt a két pb-t... Cool ), ha van más ötleted, akkor örömmel fogadom (GoT és OUAT pb-kért odavagyok), egy kis plusz help: Finn Jones, Richard Madden, Iwan Rheon, Julian Morris, Bradley James, Tom Sangster, Tom Felton stb.
ha megjöttél, akkor dobj egy pm-et Smile


A hozzászólást Amberly Schreave összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 01 Okt. 2014, 22:09-kor.
Vissza az elejére Go down
http://secret-creek.tumblr.com/
Claude Valois
Claude Valois
here's my secrets
♛ AVATAR : Barbara Palvin
♛ AGE : 21
♛ RESIDENCE : France
♛ OCCUPATION : Indelicate princess
♛ POSTS : 16
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 27.
hercegnõSzükségem van rád.. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. - Page 2 EmptyVas. 28 Szept. 2014, 15:15


Charles Habsburg

Nemes - 19 - Douglas Booth

Spanyolország trónvárományosa vagy, és az én jegyesem, leendő házastársam. Nem ismerlek még, talán csak kisgyermekkorunkban találkoztunk egymással, de már akkor eljegyeztek minket az országaink szövetsége miatt, mi pedig most találkozunk majd sok év után, először.
Az én 16 évemmel természetes, hogy kissé félek a találkozástól, vagy, ha attól nem is annyira, a házasságunktól még inkább, noha egyenlőre senki sem sürgeti még a házasságkötést. A félelmem mellett érdekel minden, ami veled kapcsolatos, érdekel, hogy milyen ember vált belőled, és, hogy miként képzeled el az életed, velem. Mert igen, nekem is vannak azért elképzeléseim veled, és az életünkkel kapcsolatban, noha erre eddig sem az országaink, sem a szüleink nem fejezték ki érdeklődésüket. Remélem, azért te egy kissé más ember vagy, és nem egy karót nyelt ficsúr mellett kell majd elfoglalnom a helyemet menyasszonyként, és asszonyként, hanem egy olyan ember mellett, aki annak ellenére, hogy alig ismerjük egymást, képes lesz meghódítani a szívemet.Lisette Cote

Szolgáló - 16 - Chloe Moretz

Kisgyermekkorom óta a legjobb barátom vagy, és egyben hivatalosan a szolgálóm is, noha mindezt az édesanyám nem nézi jó szemmel, hiszen az ladyjeim helyett inkább a te társaságodban élem meg a szabad perceimet. De mégsem szólhat bele, hiszen, ha minden másban igen, de ebben az egyben nem engedek, és soha sem fogok neki engedni. Teljes szívemmel szeretlek téged, szinte már olyan vagy nekem, mintha a testvérem lennél.
Te még csendesebb vagy, mint én szoktam lenni, mondhatni azt is, hogy más embereknek csak akkor szólalsz meg, ha kell, ennek ellenére velem mégis jól megtalálod a hangot. Viszont magadról, a családodról semmit sem mesélsz, mintha lenne egy titok az életedben, amit nem szeretnél megosztani senkivel sem. Én ennek ellenére mégis ott állok melletted, mindig, amikor csak kell, ahogyan te is megteszed ezt nekem, és remélem egyszer tényleg megbízol majd bennem annyira, hogy eláruld nekem az életed nagy titkát, hogy segíthessek neked.


A hozzászólást Elisabeth Valois összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. 21 Jan. 2015, 12:27-kor.
Vissza az elejére Go down
Marie de Montpensier
Marie de Montpensier
here's my secrets
♛ AVATAR : Natalie Dormer
♛ RESIDENCE : Francia udvar
♛ OCCUPATION : la princesse de montpensier
♛ POSTS : 22
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 27.Szükségem van rád.. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. - Page 2 EmptyVas. 28 Szept. 2014, 11:41


Celeste/Cecile ______

szolgálók - 20-24 - Gemma Arterton(cserélhető)

Te vagy az én szolgálólányom, vagy udvarhölgyem, ami jobban tetszik. Én jobban kedvelem az utóbbit, mert ezt kevésbé tartom lealacsonyítónak. Te vagy az, aki a világon jelenleg a legközelebb áll hozzám, és igazából te vagy az egyetlen is jelenleg, aki még megmaradt nekem. Te is jössz velem az udvarba, mert nélküled aztán egy tapodtat sem mozdulnék, ha rajtam múlik.
A kapcsolatunk bizalmas, olyan vagy nekem egyszerre, mint egy nővér, egy barátnő, és természetesen az engem segítő hölgyemény egyszerre. Szeretem, hogy te egy kicsit tapasztaltabb vagy tőlem az élet bizonyos területen, értem ez alatt a férfiakat. Tudom, hogy te ennek egyáltalán nem örülsz, én mindenesetre szívesen fogadok tőled tanácsokat. Nem csak ezzel kapcsolatban, hanem mindenről elmondod a véleményed, mert te ilyen vagy. Előttem sohasem játszod meg magad, valahogy az évek során úgy alakult a viszonyunk, hogy szókimondó és indulatos vagy előttem is, ha felbosszantanak, vagy valami nem tetszik neked. Velem persze mindig udvariasan viselkedsz, és természetesen azokban az esetekben is, amikor nem csak ketten vagyunk a szobám magányában.
Jól nevelt vagy, egy időben velem együtt tanítottak téged, mert az apám szent meggyőződése volt, hogy nem lehet mellettem olyan szolgáló, aki nem olyan művelt, mint amilyen én vagyok. Így elég jó nevelést kaptál te is, csak benned rejlik egyfajta lázadói hajlam, amit nem feltétlenül kell elfojtanod, ahogyan nekem. Ezt kedvelem és csodálom benned, úgyhogy örülök, hogy most te itt vagy velem és támogatsz engem ebben a nehéz időszakban. Tisztában vagy vele, hogy mennyire félek ettől a házasságtól, holott én is határozott nőszemély vagyok, nem kell félteni. Legalább annyira próbálsz biztatni engem, mint én saját magamat, csak néha meginog az elhatározásom. Akkor jössz a képbe te, mint felmentősereg!


// Nagy szükségem lenne rá, úgyhogy nagyon örülnék neki, ha valaki elvinné őt! Smile A név és a pb egyébként változtatható, ezek csak ötletek, de ha megérkeznél, akkor dobj meg egy pm-mel, hogy tudjam, hogy te vagy az! Smile Nagyon várlak, szükségem lenne rád! //


Megérkeztél, hálám örökké üldözni fog!! *-*


A hozzászólást Marie de Montpensier összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. 29 Szept. 2014, 21:37-kor.
Vissza az elejére Go down
Henri de Montpensier
Henri de Montpensier
here's my secrets
♛ AVATAR : Gaspard Ulliel
♛ RESIDENCE : court
♛ OCCUPATION : noble, soldier
♛ POSTS : 23
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 27.Szükségem van rád.. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. - Page 2 EmptySzomb. 27 Szept. 2014, 22:25


Marie de Montpensier

Nemesek - 18-20 - Natalie Dormer

Nos, kedves Marie, kellemetlen avagy sem, de jegyesek vagyunk. Egyikünk sem akarja, egyikünk sem repes a boldogságtól, de ez már a bölcsőnk mellett megköttetett, nem tehetünk ellene. És míg te jól neveltséggel és szelídséggel fogadtad a szomorú, ámde elkerülhetetlen hírt, addig én tombolva és őrjöngve, mert semmi kedvem megházasodni. De a kötelesség, az kötelesség.
Nemesi származásod lévén, gyermekkorodtól oktattak, több nyelven beszélsz folyékonyan, okos vagy és szép, megvan a magadhoz való eszed, talán még sok férfit is lepipálnál, de nem kérkedsz a tudásoddal, mert erre nincs szükséged.
Tisztaság hírében állsz és nem egészségügyi szempontból és valóban az is vagy, a testi gyönyörökben tapasztalatlan de már nem sokáig Cool. Tudod mikor kell hallgatni, de azt is nagyon élesen látod, hogy mely helyzetekben mondhatod el a véleményed úgy, hogy az valóban nagyot csattanjon. Szelíd és finom teremtés vagy, maga a megtestesült báj, de ettől még nem vagy buta, ezt lehetne a legutolsó jelzőként rád sütni.
Most érkezel az udvarhoz, hogy a feleségem legyél. Hallottad a pletykákat rólam, hogy egyik nő karjaiból a másikéba megyek, nincs jó természetem, nehéz elviselni és nem sok mindent tisztelek a világon. Nagy mellénnyel osztom az észt és nem mernek felszólalni velem szemben, mert a származásom miatt nem tehetik meg. Pletykálják, hogy van két fattyam is és ez nem csak szóbeszéd. Van benned félelem, és ellenérzés, hogy egy ilyen alakhoz kényszerítenek hozzá, de ezzel a családod feljebb jut a ranglétrán. Annak ellenére, hogy szinte semmi jót nem hallottál rólam - nem véletlenül - igyekszel pozitívan hozzá állni ehhez a házassághoz, mert nincs más választásod és rájöttél vagy végigszenveded az életed mellettem vagy megpróbálod kihozni belőle a legtöbbet és megtalálni a szívem, mert olyanom elvégre nekem is van, ha már emberi lény vagyok. Rolling Eyes

//Pb változtatható, ha nagyon nem tetszik, de előre egyeztessük! A keresztnév is cserélhető tetszés szerint, de mivel a feleségem leszel (már az első játékunk során [tehát most még nem vagyunk házasok]) ezért a vezetéknév adott. Very Happy
Nagyon várlak, siess hozzám, az etmben van még egy kis adalék a frigyünket illetően. Ha megérkeztél, dobj egy pmet! Very Happy//Extra gyorsan megérkeztél! Very Happy
Vissza az elejére Go down
Admin
Admin
here's my secrets
♛ POSTS : 9
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 16.
AdminSzükségem van rád.. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. - Page 2 EmptyVas. 21 Szept. 2014, 22:20


név és név

csoport - kor - play by

szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg


Kód:
<center><br><div class="keresnev">név és név</div><br><div class="keres"><div class="soris">csoport - kor - play by</div>
<table><td><div class="keresk">szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg szoveg
</div></td> <td><img class="kereskep" src="http://img5.orkut.com/images/mittel/1378831142/123400486/lu.jpg"></img></td></table></div></center>
Vissza az elejére Go down
http://reignfrpg.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

here's my secretsSzükségem van rád.. - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Szükségem van rád.. Szükségem van rád.. - Page 2 Empty

Vissza az elejére Go down

Szükségem van rád..

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
long may she reign :: Karakterkészítés :: Karakteralkotás :: Karakterbörze-