Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Közlemények
Mary Stuart
Hétf. 13 Ápr. 2015, 15:26
Folyosók
Benjamin Rhys
Kedd 07 Ápr. 2015, 19:42
Louis Condé
Louis Condé
Hétf. 06 Ápr. 2015, 15:25
sugar, we're going down
Vendég
Szomb. 04 Ápr. 2015, 15:32
City of Fallens
Eleanor Darlington
Csüt. 02 Ápr. 2015, 13:09
Coeur d'Anubis
Ambrosia C. Colbert
Szer. 01 Ápr. 2015, 20:11
Notre Dame
Vlad Tepes
Hétf. 30 Márc. 2015, 19:53
Játszótárs-kereső
Nicolas Báthory
Vas. 29 Márc. 2015, 21:40
Activity check
Haelan Raleigh
Szer. 25 Márc. 2015, 15:47

Az oldal csodálatos kinézetét LENA-nak köszönhetjük. Ezer hála neki, amiért ilyen gyönyörűek lettünk! A nyers képek tumblr-ről származnak.
Az oldalon szereplő leírások Odette Bourbon-Maine és Mary Stuart tollaiból fakadt. Nem szeretnénk máshol viszont látni.
Az alapvilágot a Reign c. amerikai sorozatból merítettük. Nem fogunk pontosan a sorozattal haladni, együttesen fogunk dönteni hogy hogyan tovább.


Share

Utak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Katherina Fergusson
Katherina Fergusson
here's my secrets
♛ AVATAR : ∆ Maisie Williams
♛ AGE : 22
♛ RESIDENCE : ∆ Franciaország
♛ OCCUPATION : ∆ kém, bérgyilkos
♛ POSTS : 11
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 03.
tehetõsUtak  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utak Utak  EmptyVas. 25 Jan. 2015, 14:50Amber & Kath
Let the Lady go!
Az utóbbi napokban egy bizonyos Ambrosia Colbert, vagy ahogy a megbízóm említette, Amber nyomában vagyok. Odette azért keresett fel, hogy figyeljem a szeretőjét, mégis mit csinál, amikor éppen nem vele van, vagy a bordélyházban. Semmi érdekes nem történt, de mindenről részletes leírást készítettem neki, majd a megbeszélt álnéven eljuttattam hozzá. Persze ő valószínűleg nem is tudja az igazi nevem, akárcsak a legtöbb ember. Rengeteg álnevem volt már, de így is megtalál az, akinek a szolgáltatásaimra van szüksége. Most éppen az Alex nevet használom ehhez a feladathoz. Alacsony termetemnek köszönhetően nem szoktak felfigyelni rám, és most is inkább fiús ruhadarabokat viselek. Vászonnadrág és egy világos ing, a hajam pedig kissé kócosan omlik vállaimra. Természetesen a kardom az most is nálam van, kissé rejtve, hogy ne legyen túl feltűnő. Nélküle sosem mennék el sehova...
Unottan dőlök egy ház falának és kezdek el rágcsálni egy almát, miközben pillantásomat nem veszem le a szőke szajháról. Nem találom furcsának a helyzetet, bár bevallom, eddig még szerető után nem kellett kémkednem, csak azért, hogy esetleg van-e szeretője a megbízóm párjának. Odette elégedett lehet az eddigi információkkal, a kedvese semmi szokatlant nem tett. Mármint az ő esetében az sem számít most szokatlannak, hogy más volt az ágyában, ez az egész most egy különleges eset. Csak arról kell tájékoztatnom a hölgyet, hogy Amber mit csinál a szabadidejében. Azért általában azt is hozzáírtam eddig, hogy kik kérték a szolgáltatásit, csakhogy valami érdekesebb dolog is legyen a jelentésekben.
Tekintetemmel követem a leányzót, majd észreveszem, hogy két férfi szegül a nyomába. Őket is figyelemmel követem és feltűnésmentesen sétálgatok mögöttük tisztes távolságból és újból nekidőlök egy háznak, mikor észreveszem, hogy utolérték. Eldobom az almát és hátrasimítom a hajamat, hogy jobban halljam a két férfi szövegét. Semmi jót nem veszek ki és azt meg mégsem kéne hagynom, hogy a pénzforrásomnak valami baja legyen. Nem vagyok testőr, nem ezért szoktak nekem fizetni, de mégis... Nő vagyok, és valamennyire azért beleképzelem magam a helyzetébe. Rajtam kívül valószínűleg nincs senki, aki még segíthetne rajta, szóval úgy döntök, kivételesen nem megölni fogom a figyelt személyt, hanem megmentem.
Felmászok a mellettem lévő farakásra, végigmegyek a tetején bármiféle hang nélkül, akár egy árnyék, majd hirtelen leugrok a lány és a két férfi közé. Előrántom a kardomat és úgy teszem fel a költői kérdést.
- Valami gond van uraim? Igazán békén hagyhatnák a hölgyet -
mutatok szabad kezemmel az említett személy felé, s tekintetemmel azt sugallom a két velem szemben álló, nálam jóval magasabb ember felé, hogy jobb ha elhúznak. Nem tudom, ezt mennyire érzékelik, de ha nem fognak lelépni és tovább molesztálják Ambert, akkor szó nélkül megölöm őket. Kettővel több vagy kevesebb perverz idióta a világon, nem mindegy?
music:--|words: 437 |notes: Cool
Vissza az elejére Go down
http://secret-creek.tumblr.com/
Bianka Grimaldi
Bianka Grimaldi
here's my secrets
♛ AVATAR : Ψ holliday grainger
♛ RESIDENCE : Ψ italy -> genova
♛ OCCUPATION : Ψ be a princess
♛ POSTS : 10
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 17.
hercegnõUtak  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utak Utak  EmptyVas. 19 Okt. 2014, 19:46


Viev && Bia

Francia ország... Istenem, de rég jártam itt. Minden másabb lett, sokkal szebbek az utcák, a ruhák, de ez lehet csak azért tűnik úgy, mert Genovában kicsit máshogyan öltözünk, és visszafogottak az utcáink is. Nálunk inkább a növények azok, amik fontosak. Nincs olyan utca, vagy út, ahol ne nőne, egy két szép virág, vagy akár fák. Hát igen, mi Genovaiak szeretjük a természetet, de ezt meg nem mondaná senki, hiszen a házainkban nem igazán van. Sosem értettem, hogy ez miért van, de hát ezt csak a nagyon ősi lakosok tudhatják. Még csak egy elég idős hölggyel sikerült beszélnem, de ő sem mondta el, hogy miért. Azt hiszem ez egy ilyen örök rejtély marad. De egy biztos, hogy azok szebbé teszik a helyet.
Az épületek is hatalmasak, vagyis annak tűnnek, de érthető, hogy csak most azok, mert utoljára 14 voltam mikor itt jártam, és még alacsonyabb is voltam sokkal. Vagy tényleg csak nagyobbra építették őket, ahogy a kastélyt is.
Miután a legjobb vendégszeretet kaptam a kastélyban, úgy döntöttem, hogy sétálni indulok. A vásártéren hagytam a kis segédeimet, hagytam nekik egy listát, hogy mire lesz majd szükségem, majd sétálni indultam. Magam sem tudtam merre megyek, míg ki nem jutottam egy hosszú útig. Most is ott vagyok, nem foglalkozom azzal, hogy néha, egy-egy ló elvágtat mellettem, nem zavarnak, ahogy én sem őket a fűben sétálva. Szeretek lovagolni, de mostanában inkább gyalog járok, hiszen a két lábamat is tartom valamire, úgyhogy használni is kell néha.
Egy lány szembe egészen ismerős nekem. Genevieve. Őt is nagyon rég nem láttam, hiányzott is kedves társasága.
-Genevieve kisasszony. Mi szél hozta erre?-kérdem egy mosollyal, bár a kisasszony nem illik rá, hiszen idősebb is, mint én, csak rangban kevesebb egy kicsit. Bár, ha nem a király lenne az apám, és nem fogadott volna el lányának, akkor én egy senki lennék, és nekem kellene fejet hajtanom mindenkinek. Ezért sem bánok máshogyan senkivel sem.

megjegyzés: egy picit béna lett || szószám: 308
Vissza az elejére Go down
Mary Stuart
Mary Stuart
here's my secrets
♛ AVATAR : ○ adelaide kane
♛ AGE : 22
♛ RESIDENCE : ○ french court
♛ OCCUPATION : ○ wed the next king of france
♛ POSTS : 230
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 16.
királynõUtak  Empty
TémanyitásTárgy: Utak Utak  EmptySzer. 24 Szept. 2014, 07:14

***©️
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

here's my secretsUtak  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Utak Utak  Empty

Vissza az elejére Go down

Utak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
long may she reign :: Franciaország :: Falu-