▲ Folyosók Benjamin Rhys Kedd 07 Ápr. 2015, 19:42 |
|
Az oldal csodálatos kinézetét LENA-nak köszönhetjük. Ezer hála neki, amiért ilyen gyönyörűek lettünk! A nyers képek tumblr-ről származnak. Az oldalon szereplő leírások Odette Bourbon-Maine és Mary Stuart tollaiból fakadt. Nem szeretnénk máshol viszont látni. Az alapvilágot a Reign c. amerikai sorozatból merítettük. Nem fogunk pontosan a sorozattal haladni, együttesen fogunk dönteni hogy hogyan tovább.
|
|
| here's my secrets ♛ AVATAR : Nathaniel Buzolic ♛ AGE : 34 ♛ RESIDENCE : Dublin, Ireland ♛ OCCUPATION : King of Ireland ♛ POSTS : 10 ♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 25.
király
| Tárgy: Re: Hiányzásnapló Szer. 05 Nov. 2014, 23:07 | |
| Sajnálom, hogy már írnom is kell ide, de vizsgáim lesznek a hétvégén és a jövőhét elején, ami miatt nem tudok rendesen odafigyelni a válaszaimra. Próbálkoztam velük ma is, pár félkész reag el is készült, de nem olyan, amit el is küldenék. Szóval annyit mondok, hogy legkésőbb a jövőhéten, de még az is lehet, hogy közben sikerül megírnom őket. Akiknek főként szól ez az: Dorothy de Dampierre, Sebastian de Poitiers és Vlad Tepes. |
| | | here's my secrets ♛ AVATAR : shay flawless mitchell Δ ♛ RESIDENCE : spain -> french court Δ ♛ POSTS : 13 ♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 12.
hercegnõ
| Tárgy: Re: Hiányzásnapló Szomb. 01 Nov. 2014, 15:34 | |
| Sziasztok kedveseim! Mint láthatjátok Aisha és Francis nem volt a legaktívabb mostanság. Nos családi dolgok közbejötte miatt még egy pár napig nem is leszek reagképes. Felnézegetek az oldalra, privát üzenet formájában (leginkább Aishán) elérhető leszek. A játékpartnereimtől pedig egy kis türelmet, illetve haladékot kérek, igyekszek pótolgatni! Akikkel játszik Francis:Mary, Elisabeth Valois, Sophie Castellano Akikkel játszik Aisha:Anna, Philip |
| | | here's my secrets ♛ AVATAR : ώ Kristen Stewart ♛ RESIDENCE : ώ Francia ország ♛ OCCUPATION : ώ szobalány ♛ POSTS : 6 ♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 22.
szobalány
| Tárgy: Re: Hiányzásnapló Vas. 26 Okt. 2014, 16:21 | |
| Nem leszek elérhető ..
Szerdától - Vasárnapig / De, ha rosszul alakulnak a dolgok, akkor Szerdától - péntekig
Érintett karakterek : Sophie Castellano, AnnaBell Snow és Richard de DampierreEzt be buktam nem lesz semmi szóval elérhető leszek! |
| | | here's my secrets ♛ AVATAR : ○ adelaide kane ♛ AGE : 27 ♛ RESIDENCE : ○ french court ♛ OCCUPATION : ○ wed the next king of france ♛ POSTS : 230 ♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 16.
királynõ
| Tárgy: Re: Hiányzásnapló Csüt. 23 Okt. 2014, 21:59 | |
| Megint - szerencsére - egy rövidebb időre fogom kiírni magam. Holnap, meg azután sem leszek. Szombaton maximum este, s ha tudom, már akkor pótolni fogom a reagokat. A rendeseket nem ígérem meg, de a bálosakat mindenképp! Még a szünet folyamán lesznek egy-két napos hibernálódásaim, de úgyis előre fogok nektek szólni. |
| | | here's my secrets ♛ AVATAR : lana parrilla ♛ RESIDENCE : french court ♛ POSTS : 67 ♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 16.
hercegnõ
| Tárgy: Re: Hiányzásnapló Pént. 17 Okt. 2014, 18:33 | |
| Sziasztok! sajnos most egy jopar napig nem leszek elerheto, ugyanis nagyon szokat kell dolgoznom es tanulnom. Igyekszem minel hamarabb visszaterni |
| | |
| | | |
| Tárgy: Re: Hiányzásnapló Pént. 10 Okt. 2014, 11:16 | |
| Péntekre (mára), és Szombatra (holnapra) mindenképp kiírnám magam, mert nem tudok reagozni sehogy sem. Elnézést az utóbbi napokért, de nem bírom a tempó iramot tartani. Vagy tanulok, vagy írok reagot.. mivel végzős vagyok nem engedhettem meg, hogy ne tanuljak, így a reag tartózást nem tudom, hogy mikor tudom majd le. Vasárnapi helyzetem passz, de igyekszem.
By; Bash, Killian & Henry. |
| | | here's my secrets ♛ AVATAR : ○ adelaide kane ♛ AGE : 27 ♛ RESIDENCE : ○ french court ♛ OCCUPATION : ○ wed the next king of france ♛ POSTS : 230 ♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 16.
királynõ
| Tárgy: Re: Hiányzásnapló Hétf. 29 Szept. 2014, 21:51 | |
| Ideje felavatnom ezt a topicot is. :"D Péntekre és szombatra szeretném magam kiírni. Rég nem látott barátnőm nálam lesz, így csak néha-néha tudok felnézni, akkor is csak a kischatre és a pm-eket tudom meglesni. Az esetleges reagokat pedig igyekszem pótolni. Vigyázzatok egymásra. |
királynõ
| Tárgy: Hiányzásnapló Hétf. 22 Szept. 2014, 07:50 | |
| Hiányzásnapló Pár napig, esetleg hetekig nem tudsz lenni? Itt írd ki magad, hogy mettől-meddig nem számíthatunk rád!
|
| | |
| Tárgy: Re: Hiányzásnapló | |
| |
| | | |
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |