Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Közlemények
Mary Stuart
Hétf. 13 Ápr. 2015, 15:26
Folyosók
Benjamin Rhys
Kedd 07 Ápr. 2015, 19:42
Louis Condé
Louis Condé
Hétf. 06 Ápr. 2015, 15:25
sugar, we're going down
Vendég
Szomb. 04 Ápr. 2015, 15:32
City of Fallens
Eleanor Darlington
Csüt. 02 Ápr. 2015, 13:09
Coeur d'Anubis
Ambrosia C. Colbert
Szer. 01 Ápr. 2015, 20:11
Notre Dame
Vlad Tepes
Hétf. 30 Márc. 2015, 19:53
Játszótárs-kereső
Nicolas Báthory
Vas. 29 Márc. 2015, 21:40
Activity check
Haelan Raleigh
Szer. 25 Márc. 2015, 15:47

Az oldal csodálatos kinézetét LENA-nak köszönhetjük. Ezer hála neki, amiért ilyen gyönyörűek lettünk! A nyers képek tumblr-ről származnak.
Az oldalon szereplő leírások Odette Bourbon-Maine és Mary Stuart tollaiból fakadt. Nem szeretnénk máshol viszont látni.
Az alapvilágot a Reign c. amerikai sorozatból merítettük. Nem fogunk pontosan a sorozattal haladni, együttesen fogunk dönteni hogy hogyan tovább.


Share

Várbörtön

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Vendég

here's my secrets
VendégVárbörtön Empty
TémanyitásTárgy: Re: Várbörtön Várbörtön EmptyHétf. 13 Okt. 2014, 19:41

Herold & Killian


"Valamit valamiért.. tartja a mondás!"


Minden helyzet nehéz már csak abból kiindulva, hogy semmi sem ingyen adódik meg az ember számára. A hatalom, a pénz, a jogok, és az elismerés.. mind-mind egy olyan szakaszt takar, amiért meg kell küzdened az életed alatt, hisz vannak olyan esetek, amikor nem moshatod le magadról a jogaidat, az előítéletek töm kellegét. Szegényként nehezebb gazdagabbá válni, mint gazdagból szegényebbé. A hatalom legfőbb okok során olyan személyeknek adatik meg, akik születésüktől fogva erre lettek kijelölve, persze nem minden esetben lesznek helyes hatalomvivők, normális uralkodók; vannak zsarnokok, kegyetlennek, félelmet megkövetelők, de a tisztességes egyeduralom egyfajta nehéz helyzetet takar magában. Ki az, aki egyáltalán igazságos, és nem a saját helyzetét kovácsolja meg előre? Ki az, aki nem pénzben, hatalomban, avagy zsarnokiul gondolkozik? Nem minden esetben létezhet igazságosság, nem minden helyzetben van megfelelő döntés.. nem mindig úgy alakulnak az események, ahogy azt mi várjuk. Nem lehet kiszámolni előre, hogy mi fog bekövetkezni, épp ezért az itteni helyzetben sem lehettek biztos. Lehet, hogy egy idő után a bizalom egy része megjelenik, de sosem lehetünk elég biztosak, főleg akkor ha diplomáciáról esik szó.
-Minden érték megvásárolható, minden ember megvehető, minden információ megtalálható, ha az ember tudja hol keresse mindezt.-Hangom sejtelmesen hangzik fel, ahogy a szavakat egymás után kiejtem ajkaimon, mely úgy pereg le, mint valamely könnyed mondóka.-Nem hiszem, hogy semmit sem tud, ahhoz túl kifinomult az ismeretem, hisz általában azok tudják a legtöbbet, akikről nem is gondolnák, és kik lennének ezek, ha nem a börtönőrök maguk? Te is egy vagy közülük, és úgy értékelem némi ösztönzésre talán segítenél a számomra.-Egy könnyed mozdulattal nyúlok a belső zsebembe elővéve egy erszényt, amelyet az asztalra helyezek óvatosan, ahogy közelebb lépek.-Nézze csak meg.. színtiszta arany. Kaphat többet is, ha gondolja. Rosszul senki sem jár azzal, ha néhány dolgot megemlít számomra az itteni helyzetről, de gondolja csak végig megéri-e ez önnek, avagy sem? Gondolkozzon el, és aztán belátása szerint döntsön, én nem kényszerítem semmire, nem vagyok a zsarolás híve.-Helyezem hátra a kezeimet, ahogy az ifjú börtönőrre tekintek komolyan.


Vissza az elejére Go down
Helyes Herold
Helyes Herold
here's my secrets
♛ AVATAR : Ciaran Bermingham
♛ POSTS : 4
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 27.
katonaVárbörtön Empty
TémanyitásTárgy: Re: Várbörtön Várbörtön EmptyVas. 05 Okt. 2014, 11:46

A környék csak addig tágas, amíg Killian el nem éri a várbörtön ajtaját, miután az őrök beengedik lépcső vezet lefelé a sötét, csak pár fáklya által megvilágított folyosókra. Amíg a kastélyban a padlót drága szőnyegek borítják, a falakat pedig festmények, trófeák, címerek és más díszes egyebek, addig a várbörtön folyosói nélkülözik az ilyen luxust. A raboknak nem jár ilyesmi, a rangosabb foglyokat pedig máshol szállásolják el, nekik -Herold legnagyobb bánatára- nem jár a moslékszámba menő ételből, se Herold és a többi börtönőr csöppet sem kedves szavaiból. Szívesen megnézné, ahogy a kisasszonyok és az úrfik boldogulnak, azaz nem boldogulnak az ő birodalmában. Itt már nem olyan könnyű elvegyülni, hiszen a szűk folyosókon nincs tömeg, de sok helyen vigyáznak őrök a cellák ajtajára, akiknek bármi szokatlan feltűnik. Persze a feledékenységük megvásárolható arannyal, vagy akár egy erős fenyegetés hatására is megfeledkezhetnek dolgokról.
A nemes úr az "irodájában" találhatja meg Heroldot, ahol csöppet sem helyes hősünk épp a hideg disznósültből és kenyérből álló ebédjét fogyasztja, természetesen kézzel. Csodálkozva néz fel ebédjéből, amikor Killian mindneféle köszönés és köntörfalazás nélkül a tárgyra tér. Szereti, ha nem valaki nem tököl sokat, de azért kissé gyanús is a dolog. Egyelőre nem áll fel, ülve válaszol.
- Ide nem járnak az uraságok, meg a kisaszonyok, mit tudnánk mi itt a börtönben? Kecses Jean éjfél után nekiment valami úrficskának, egy bárddal megszabadította két ujjától. Ezért holnap lógni fog, ez az itteni helyzet.
Vissza az elejére Go down
Vendég

here's my secrets
VendégVárbörtön Empty
TémanyitásTárgy: Re: Várbörtön Várbörtön EmptySzomb. 04 Okt. 2014, 19:57

Herold & Killian


"Az érdekek sok mindent megkívánnak.."


Nem régóta tartózkodom Franciaországban mégis kellőképpen sikerült annyi információt összeszednem az elmúlt egy nap lefolyása alatt, hogy a lehető legjobb informátort kereshessem fel immáron. Ki is lenne ennél jobb, mint egy itt dolgozó börtönőr? Egy valamit megtanultam az éveim alatt, s ez mindenképp az, hogy sohase bízz a szövetségesedben, így tehát némi kiismerés kell számomra még mielőtt belesétálok valami őrült nagy ostobaságba. Utam egyenesen ahhoz a helyhez visz ahol jól tudom, hogy megtalálhatom, Mr. Heroldot. Az itteni rendszer jobban eltér a Németországban megszokottól, így nem értem azon felvetések kellegét az itt élő nemesektől, hogy meg kell vetni azt, aki fattyú, azt aki szegény.. mindenki olyan, amilyen. A nép alkotja magát a társadalmat, és ha lázadást szitunk, vagy félelemben tartjuk őket; éhezve, egymaguk e világban, akkor csak annyit érünk el, hogy rettegnek tőlünk a nap minden egyes órájában. Én nem ilyen világot képzeltem el, bár mindegyik országban más a szokás.. Minden bizonyára mindenkinek van egy vágya, egy elképzelése a jövőjét illetően. Sokan szeretnének rendes körülmények között élni, saját birtokot, avagy épp rangot kapni, de mindez ebben az elhanyatlónak tűnő társadalomban semmisnek tűnő álomkép csupán. Lépteim határozott mozdulata elárulja már magában az engem figyelő személynek, hogy nem akárki vagyok, viszont mégsem tartom magamat nagyra attól függően, hogy király vagyok, és ezzel felelősséget kell vállalnom meg annyi emberért. Veszek egy mély levegőt, ahogy jobbra fordulok egy könnyed fajta lépéssorozat közepette. Kora reggel lehet talán, hisz a nap nem olyan élesen fénylik, mint a nap későbbi szakaszában, sőt kiváltképpen nem rég jött fel az égre, így mindenképpen azt mondhatom, hogy ez a legjobb szakasza a felkeresésnek. Kérhet bármit, akármit, és annyit amennyit csak szeretne. Nekem nem nagy dolog előállítanom pénzt, avagy egy teljes birtokot adományoznom. Legfőbben francia érdekek érdekelnek, de bármivel megelégszem, ami hasznosnak bizonyul.. Lassú léptekkel haladok a célom felé, miközben szemmel tartom a környéket, hogy senkinek se tűnjön fel, hogy erre tartok. Minden apróságra figyelni kell, hisz nem kívánalmam, hogy lebuktassam önmagamat arra tekintve, hogy információkat szerzek. Nem sokára a várbörtönnél kötök ki, ahogy élesen szemügyre veszem a terepet, az esetleges foglyokat, és megkeressem Mr. Herold urat eközben, hisz mégis csak ő hozzá jöttem, és nem pedig a rabokhoz.
-Mit szólna egy kis jutalomhoz néhány információért cserébe?-Amikor is észreveszem a börtönőrt úgy elé lépve felteszek neki egy ajánlatot, amelyet nyilván nem fog visszautasítani. Úgy hallottam jó pénzért cserébe szolgál információkkal, így tehát kapva kaptam az alkalmon.-Érdekelne az itteni francia helyzet..-Nézem őt, és kicsit sem rémiszt meg a külseje. Mindenki olyan, amilyen, és így kell elfogadni, én nem ítélkezem senki felett sem. Az, hogy más előítéleteket gyárt, nos nem engem minősít le, hanem magát..


Vissza az elejére Go down
Mary Stuart
Mary Stuart
here's my secrets
♛ AVATAR : ○ adelaide kane
♛ AGE : 22
♛ RESIDENCE : ○ french court
♛ OCCUPATION : ○ wed the next king of france
♛ POSTS : 230
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 16.
királynõVárbörtön Empty
TémanyitásTárgy: Várbörtön Várbörtön EmptySzer. 17 Szept. 2014, 18:24

***
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

here's my secretsVárbörtön Empty
TémanyitásTárgy: Re: Várbörtön Várbörtön Empty

Vissza az elejére Go down

Várbörtön

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
long may she reign :: Franciaország :: A francia udvar :: Kastély-