Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Közlemények
Mary Stuart
Hétf. 13 Ápr. 2015, 15:26
Folyosók
Benjamin Rhys
Kedd 07 Ápr. 2015, 19:42
Louis Condé
Louis Condé
Hétf. 06 Ápr. 2015, 15:25
sugar, we're going down
Vendég
Szomb. 04 Ápr. 2015, 15:32
City of Fallens
Eleanor Darlington
Csüt. 02 Ápr. 2015, 13:09
Coeur d'Anubis
Ambrosia C. Colbert
Szer. 01 Ápr. 2015, 20:11
Notre Dame
Vlad Tepes
Hétf. 30 Márc. 2015, 19:53
Játszótárs-kereső
Nicolas Báthory
Vas. 29 Márc. 2015, 21:40
Activity check
Haelan Raleigh
Szer. 25 Márc. 2015, 15:47

Az oldal csodálatos kinézetét LENA-nak köszönhetjük. Ezer hála neki, amiért ilyen gyönyörűek lettünk! A nyers képek tumblr-ről származnak.
Az oldalon szereplő leírások Odette Bourbon-Maine és Mary Stuart tollaiból fakadt. Nem szeretnénk máshol viszont látni.
Az alapvilágot a Reign c. amerikai sorozatból merítettük. Nem fogunk pontosan a sorozattal haladni, együttesen fogunk dönteni hogy hogyan tovább.


Share

Torony

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Greer Norwood
Greer Norwood
here's my secrets
♛ AVATAR : Celina Sinden
♛ RESIDENCE : Currently France
♛ OCCUPATION : lady-in-waiting
♛ POSTS : 14
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 27.
udvarhölgyTorony Empty
TémanyitásTárgy: Re: Torony Torony EmptyVas. 01 Feb. 2015, 00:12

Cassie && Greer


A mai napom a szokásosnál jobban indult. Reggel hét körül, mosolyogva ültem fel az ágyamban. Ez egy átlagos napomon nem fordulhatott volna elő velem, mivel a tipikus hétalvó kategóriába tartozom. Ám, aznap éjjel különösen szép álmom volt. Lelki szemeim előtt az apám körvonalai jelentek meg előttem.. teljes valójában, hús vér alakot öltve, mintha ott lenne fél méterrel előttem, szemeivel az enyémeket követve, íriszeimből próbálva leolvasni rólam a férjkeresésem kudarcát.
Látszott rajta, hogy mennyire dühös.., mintha kiábrándult volna belőlem. Nem csoda. Mióta elutaztam otthonról, a skót Kinrossból, a levelekben, amit hazulról kapok, a testvéreim pár szavas írásain kívül ugyanazzal a két mondattal találom szemben magam újra és újra. "Greer, tudod jól, mennyire fontos a családunknak, hogy jól házasodj! A húgaidnak szükségük van hozományra. " Ám, ez most lényegtelen. Visszatérve az álmomra, mindketten egy bálon voltunk. Ő, én és még több millió más ember. Alig tudtam, elmenekülni a közeléből, folyton rajtam tartotta a tekintetét, biztos voltam benne, hogy figyel.. és azt várja, mikor bújok hozzá egy gazdag ficsúrhoz a táncparketten. Az utóbbi meg is történt, nem sokkal később, bár a pénzügyi helyzetében nem voltam teljesen biztos. Ott volt ő.. a tekintete beleívódott az enyémekbe, annyira megnyerő volt és gyönyörű. Felkért táncolni, majd kisétáltunk az udvarra és beszélgettünk. Mindenféléről. Annyira valóságosnak tűnt az egész jelenet, hogy hajnalban, amint megébredtem, öt percig el is hittem, hogy mindez megtörtént. Találkoztam valakivel az apám felügyelete alatt és ő nem tiltott el tőle.
Miközben felelevenítettem az álmom boldog momentumait, a torony friss, hűvös levegőjével szívtam tele a tüdőmet. Nem tudom, mennyi ideig állhattam ott, mozdulatlanul kusza gondolataimba merülve, mindesetre az egyik percben úgy éreztem, ideje visszavonulnom a hálótermembe. Az irány változtatás meg is történt, de mikor már elindultam volna, valaki teljes sebességgel belém ütközött. Ha eddig nem is voltam teljesen magamnál, most aztán felébredtem. A lány úgy beszélt hozzám, mintha én lennék a hibás azért, hogy nekem jött.
- Tessék? Méghogy én vagyok az utadban, ez nevetséges. - Szólalok meg kicsivel később, viszonylag összeszedetten, hogy ne láthassa meg rajtam, hogy pár másodperce még egész máshol jártam. Na tessék, ezt teszi velem az álmodozás.

Words: sok Music: zene Notes: :3
Vissza az elejére Go down
Cassandra Devore
Cassandra Devore
here's my secrets
♛ AVATAR : ♔ Nur Fettahoğlu
♛ RESIDENCE : ♔ France
♛ OCCUPATION : ♔ Princess
♛ POSTS : 15
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 29.
hercegnõTorony Empty
TémanyitásTárgy: Re: Torony Torony EmptyVas. 19 Okt. 2014, 22:35


Greer && CassieMióta Roslyn miatt gyakorlatilag nincs olyanunk, hogy családi béke, és minden a feje tetején áll, nemhogy itt Franciaországban, de Angliában sem találnám a helyem. Én, mint a legidősebb mind a négyünk közül, nekem tudnom kellene parancsolni a húgaimnak. Annabelle-lel és Bellával, de Istenemre mondom soha ennyi baj nem volt. Mindemellett ők mindig hallgattak rám, ismerték az illemet és a jó modort. Egyikünk helyzete sem könnyű, örülhetünk, hogy egyáltalán hercegnőknek nevezhetjük magunkat. Így is összesúgnak néha, olykor a hátunk mögött, más se hiányzik, hogy rossz hírünk keljen, hogy azzal kezdjenek el vádolni, hogy az oszmán vérű húgom nem tud viselkedni, és királynő akar lenni.
A franciák stílusa igencsak különbözik a miénktől. Hivalkodó és túl díszes, sokat láttat, de keveset mond. Ennek ellenére szerettem a kastélyban sétálgatni. Különösen azokon a részein, ahol nincs akkor nyüzsgés, nem botlasz lépten nyomon egy szolgálóba, aki épp a dolgára siet, egy herceg sem korzózik a kíséretével. Egyszerűen csak nyugalomra vágytam, csendre, levegőre. Senkit nem akartam látni. Nem tudom pontosan mit éreztem. Szomorú voltam, dühös, és elmondhatatlanul kevésnek éreztem magam... A családom többé már nem olyan, mint a régi, már rég egy herceg jegyesének kellene lennem, egy jóképű, gazdag hercegé, aki biztosítja számomra a csodás jövőt és életet. Talán boldognak kellene lennem, hogy nem így van, hiszen ez azt jelenti, hogy akaratom ellenére senkihez nem akartak hozzáadni, viszont az igaz szerelemre sem leltem még rá, amire olyan nagyon, de nagyon vágyok...
Változtatni akartam a sorsomon, a haszontalanul telő napjaimon, de tehetetlen voltam, és ettől folyamatos düh mardosott belül. Már nem volt kedvem mosolyogni, már nem is akartam. A lábam elé bámulva, a hosszú szoknyám magasabbra baktattam fel a toronyba, nehogy elbotoljak. Egyedül, kíséret, udvarhölgyek, szolgálók nélkül. Szedtem a lábam, megállás nélkül, mintha csak kergetnének. Szippantani akartam egy hatalmasat a tiszta francia hon levegőjéből, ha már az otthonit magam mögött hagytam egy időre. Bár nem illendő így rohannom, most nem érdekelt. Már épp csak egy hajszál híja volt, hogy teljesen felérjek a toronyba, mikor is, szinte halálra rémültem... A szaporaságom és indulatosságom eredménye. Teljes lendülettel szaladtam neki valakinek. Nagyot tántorodtam, de talpon maradtam. Dühösen felnéztem és egy fiatal lányt láttam magam előtt. Felrémlett emlékeimben, hogy mintha a skót királynő kíséretében láttam volna, de nem mertem volna rá megesküdni. Abban a röpke pillanatban nem számított, ki, vagy mi ő. Csupán az számított, hogy kiadhassam magamból a mérgem, hogy megszabaduljak ettől a haragtól. Nem az ő hibája, tudom, de késő, már mindegy...
- Mégis mit képzelsz magadról?! - sziszegem dühösen - Azonnal állj félre az utamból!
Vissza az elejére Go down
Mary Stuart
Mary Stuart
here's my secrets
♛ AVATAR : ○ adelaide kane
♛ AGE : 22
♛ RESIDENCE : ○ french court
♛ OCCUPATION : ○ wed the next king of france
♛ POSTS : 230
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 16.
királynõTorony Empty
TémanyitásTárgy: Torony Torony EmptySzer. 17 Szept. 2014, 18:17

***
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

here's my secretsTorony Empty
TémanyitásTárgy: Re: Torony Torony Empty

Vissza az elejére Go down

Torony

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
long may she reign :: Franciaország :: A francia udvar :: Kastély-