Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Közlemények
Mary Stuart
Hétf. 13 Ápr. 2015, 15:26
Folyosók
Benjamin Rhys
Kedd 07 Ápr. 2015, 19:42
Louis Condé
Louis Condé
Hétf. 06 Ápr. 2015, 15:25
sugar, we're going down
Vendég
Szomb. 04 Ápr. 2015, 15:32
City of Fallens
Eleanor Darlington
Csüt. 02 Ápr. 2015, 13:09
Coeur d'Anubis
Ambrosia C. Colbert
Szer. 01 Ápr. 2015, 20:11
Notre Dame
Vlad Tepes
Hétf. 30 Márc. 2015, 19:53
Játszótárs-kereső
Nicolas Báthory
Vas. 29 Márc. 2015, 21:40
Activity check
Haelan Raleigh
Szer. 25 Márc. 2015, 15:47

Az oldal csodálatos kinézetét LENA-nak köszönhetjük. Ezer hála neki, amiért ilyen gyönyörűek lettünk! A nyers képek tumblr-ről származnak.
Az oldalon szereplő leírások Odette Bourbon-Maine és Mary Stuart tollaiból fakadt. Nem szeretnénk máshol viszont látni.
Az alapvilágot a Reign c. amerikai sorozatból merítettük. Nem fogunk pontosan a sorozattal haladni, együttesen fogunk dönteni hogy hogyan tovább.


Share

Trónterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Vlad Tepes
Vlad Tepes
here's my secrets
♛ AVATAR : † Łuke Evans
♛ AGE : 37
♛ OCCUPATION : †he Count of Wallachia
♛ POSTS : 11
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 28.
grófTrónterem Empty
TémanyitásTárgy: Re: Trónterem Trónterem EmptySzomb. 01 Nov. 2014, 22:51


Oliver & Vlad
a veszély mindenkit fenyeget

Vad hullámok, sebes szél és háborgó tenger. Ott álltam a hajó orránál és néztem az előttünk lévő feketeséget, mely viharban született. Hosszú és vastag kabátom ellenére teljesen eláztam. Ám, a magam rendíthetetlenségét nem fékezte meg. Elszántan tekintettem a messze nyúló feketeségbe. Elégedettebb már nem is lehettem. Időhöz volt kötve érkezésem, Írországba, de tudtam valamit; a vihar nekem kedvez és időben oda fogok érni. Muszáj volt, ha megfelelően akarok tárgyalni. Franciaországi barátom, tudván, hogy francia földön nem tudott sokat segíteni és én magam nem beszélem az írek nyelvét, segítségemre sietve velem tartott utamon. Bár, az angol nyelven nincs gondom, úgy vélte nem árt ha van valaki aki semleges ruhába öltözve - még véletlenül sem venné fel francia hivatali öltözetét - beszélni minkét nyelven és olykor, ha szükséges, tolmácsként is helyt tud állni.
A hajó kikötött és épp időben megérkeztünk. Egyenesen a várba lovagoltunk, ahol a kapuőrök beengedtek. Ruhámon látszott, hogy nem olyan vidékről való vagyok ahol az emberek nagy gazdagságban élnek. Ám, nemesi származásom visszatükrözte annak anyaga, dísze és minden hozzátartozója. Beleértve a köpenyt is. Engedélyt kapva a belépésre, határozott léptekkel indultunk meg a trónteremben. Kellő távolságban maradva a királytól és a csőcselékétől, megálltunk és hagytam, hogy barátom szóljon helyettem.
- Felség! Bemutatom a Havasalföldi fejedelemség urát, Gróf V. Vlad Tepes-t. - mutatott rám, majd meghajoltam tiszteletemet fejezve ki - Bocsássa meg a Hercegnek... vagyis Grófnak! Szóval! A Gróf úr nem beszél írül. Ellenben angolul igen. Felséged választja meg mely nyelven óhajt társalogni! Amennyiben pedig saját nyelvét választaná, magam tolmácsolnám a Fejedelem szavait. - mondta írül a barátom és meghajolt szava végeztével. Tudtam, hogy megszokásból elfelejti, gróf vagyok és Herceg-nek szólítva nagy zavart okozhat a többiek fejében. Ám, én magam reménykedtem benne, hogy nyelvének botlását elnézik neki és zavarja össze túlságosan a Királyt. Továbbá, abban is hittem, nem vonnak kérdőre amiért nem beszélem ezt a tőlem túlságosan is észak-nyugatra eső ország nyelvét. Noha, Anglia sincs valami közel, mégis többen beszélik ezt a nyelvet.
Tekintetemmel a király arcát fürkésztem, és csak lopva pillantottam mindenki másra, akik körülöttünk voltak. Biztosra veszem, hogy nem sokan fordulnak meg errefelé az én hazám környékéről, és viseletem vagy szokásaim is kisebb meglepetésként érheti őket. Épp olyan furcsa vagyok én nekik, mint ők nekem. Ám, a különbségek megfigyelésén és a környezetem szemlélésén kívül akad jobb dolgom is. Méghozzá az Ír Király válaszának meghallgatása, az érveim elmondása és az apróbb jelek figyelése melyek elárulják mi is járhat az Uralkodó fejében. Még ha nem is vagyunk gondolatolvasók.

† music †
† note †
† words † 407

Vissza az elejére Go down
Oliver O'Maoilriain
Oliver O'Maoilriain
here's my secrets
♛ AVATAR : Nathaniel Buzolic
♛ AGE : 29
♛ RESIDENCE : Dublin, Ireland
♛ OCCUPATION : King of Ireland
♛ POSTS : 10
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 25.
királyTrónterem Empty
TémanyitásTárgy: Trónterem Trónterem EmptySzomb. 01 Nov. 2014, 21:52

***
Vissza az elejére Go down

Trónterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
long may she reign :: Távoli országok :: Franciaországon kívül :: Írország-