Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Közlemények
Mary Stuart
Hétf. 13 Ápr. 2015, 15:26
Folyosók
Benjamin Rhys
Kedd 07 Ápr. 2015, 19:42
Louis Condé
Louis Condé
Hétf. 06 Ápr. 2015, 15:25
sugar, we're going down
Vendég
Szomb. 04 Ápr. 2015, 15:32
City of Fallens
Eleanor Darlington
Csüt. 02 Ápr. 2015, 13:09
Coeur d'Anubis
Ambrosia C. Colbert
Szer. 01 Ápr. 2015, 20:11
Notre Dame
Vlad Tepes
Hétf. 30 Márc. 2015, 19:53
Játszótárs-kereső
Nicolas Báthory
Vas. 29 Márc. 2015, 21:40
Activity check
Haelan Raleigh
Szer. 25 Márc. 2015, 15:47

Az oldal csodálatos kinézetét LENA-nak köszönhetjük. Ezer hála neki, amiért ilyen gyönyörűek lettünk! A nyers képek tumblr-ről származnak.
Az oldalon szereplő leírások Odette Bourbon-Maine és Mary Stuart tollaiból fakadt. Nem szeretnénk máshol viszont látni.
Az alapvilágot a Reign c. amerikai sorozatból merítettük. Nem fogunk pontosan a sorozattal haladni, együttesen fogunk dönteni hogy hogyan tovább.


Share| .

Erdei ösvény

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
avatar
here's my secrets
♛ AVATAR : Craig Horner
♛ AGE : 27
♛ POSTS : 10
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 18.
grófTémanyitásTárgy: Re: Erdei ösvény Kedd 21 Okt. 2014, 17:14


To Genevieve la Pommeraie


I degen föld, idegen táj. Semmi sem ismerős errefelé. Már akkor megállapítottam ezt, amikor elhagytam a Magyar Királyság határait is. Olyan távol kerültem otthonomtól, a jól ismert és hűn szeretett szülőföldemtől, hogy már ennek a ténynek a gondolata is mélyen elszomorít. Nem ismerősek a fák, a fűszálak, de még a távoli hegyek sem. Francia föld ez, nem más. Unalmas, és utálatos vidék. Hiába, sosem szerettem őket és soha nem is fogom. Amint lehet elhagyom e földeket, mielőtt magába szippant ez a patyolat fertő.
Az ok pedig, amiért itt kell lennem a számomra földi Pokolban, nem mást, mint egy nő megtalálása. Na! Hát mi más okom lenne rá? Mindig a nők! Mindig. Sose bízz meg bennük. A bajkeverés, a balszerencse és minden más földi és földön túli rossz okozói. Na, nem mintha olykor-olykor nem élvezném a társaságukat, de hát az már csak a férfiúi önzőség. Ezt persze elvárható a másik nemtől, hogy odaadják magukat, mert hát, be kell lássuk mindannyian, más esetben nem viselnénk el azt a sok égi csapást amit ők hoznak. Szóval, igen, ezt a kis csekélységet megengedhetjük magunknak.
Apropó! Ha már úgyis a nőkről volt szó. Itt poroszkálva lovammal az unalom teljes, gyilkos valóságában, egy visszataszító földdarabon megint csak a nők hozzák fejemre a bajt. Vagyis... izé, egy nő. Ismeretlen földön, országban vagy nevezzük aminek akarjuk - púderes, sosem mosdó, kacifántos nyelvű, sznob és illatos franciák hona - helyen ahogy épp elnézem egy nő bajba került. Finoman fogtam meg jobban a kantárszárat, és már erre a kis mozdulatra megállt Bajtársam. Háttal állt nekem a férfi. Elég erősen szorította magához a nőt, akit alig láthattam feltételezett támadója nagysága miatt. A földrész belseje felé néztek az úton, így nekem teljesen háttal voltak. Talán észre sem vettek. Az erdő sűrűjében, eme keskeny kis ösvényen az ember gondolhat több dologra is. Lehetnek ellenségek, mint azt feltételeztem elsőre is. Egy bandita, és egy udvarból való nő. Vagy, tekintettel arra, hogy itt milyen kellemes takarásban van az, aki vétkezni akar...
~ Lehet, hogy mégiscsak szeretők? ~ futott át agyamon a gondolat, mire enyhén oldalra döntöttem fejemet, felhúztam egyik szemöldökömet és úgy néztem a párost ~ Neeem. Ahhoz túl unszimpatikus pózban állnak ott. Vagy ez lenne a francia divat? ~ vacilláltam egy darabig. Bár, tetszett mindkét ötletem: végignézem a francia gerlepárt vagy épp azt, hogyan követnek el egy bűntényt. Áh, nem. Ha így tennék én magam követnék el nagyobb vétket. Minden felmerült utóbbi gondolatomat elkergettem és a legelső opciót választottam. Egy bajba jutott nő, aki segítségre szorul. Igen, határozottan ez lesz a legjobb válasz erre a helyzetre. Nem is vártam tovább, így is elég idő eltelt már, kihúztam magam a lovon, összeszedtem magam és megköszörültem a torkomat.
- Ha tetszik magának a hölgy, előbb vegyen neki valami szép ajándékot és bókoljon illendően. Az erőszak nem kenyerük. - kezdtem egy udvarlási tanáccsal, hogy felhívjam magamra a figyelmet. És most, hogy végre tudják nincsenek egyedül és felém fordultak, már jobban átlátom a helyzetet. Valóban. jól sejtettem elsőre is. Egy fiatal nő, ráadásul palota béli lehet, egyedül kóricált kint az erdőben mire egy földönfutó bandita kapott a kínálkozó lehetőségen. Nem hibáztatom az utóbbit. Annál inkább a nőt. Mégis hogy képzelte, hogy egyedül neki vág az erdőnek? És hol a lova? Micsoda felelőtlen viselkedés! Hah... mondja a bagoly a verébnek... mindegy.
- Ha elfogad még egy tanácsot! Eressze el a nőt és akkor épségben elmehet. - teszem hozzá szavaimhoz egy kisebb szünet után. Remélem azért nem kérdi meg mi lesz ha nem, mert akkor tökön szúrom magam!

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
here's my secrets
♛ AVATAR : Astrid Berges Frisbey
♛ AGE : 25
♛ RESIDENCE : Franciaország
♛ OCCUPATION : Udvarhölgy
♛ POSTS : 44
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 28.
udvarhölgyTémanyitásTárgy: Re: Erdei ösvény Vas. 19 Okt. 2014, 21:36

Nic & Viev

Amióta visszatértem Franciaországba, nem lenne olyan nap, amikor ne jönnék a faluba valamiért. A vásárra megyek, az árvaházba, vagy éppenséggel a temetőre megyek valamiért.  A nagyszüleim már elég fiatal koromban meghaltak és nincs olyan nap amikor itthon vagyok, hogy ne mennék ki a temetőbe hozzájuk és ne vigyek friss virágokat a sírjukra. Szeretek az erdőben is sétálni, vagy éppenséggel lovagolni is.
A mai nap is egy olyan volt, hogy lovagolni támadt kedvem. A lovászfiú felnyergelte a lovamat, felültem rá, és kivágtattam az erdőbe. Előtte még elmentem a temetőbe és vittem friss virágot a nagyszüleim sírjára.  
Vágtatva értem be az erdőbe. ahol ügetésre fogtam a lovamat. Lassan ügettem és közben a tájban gyönyörködtem, valamint hallgattam a természet hangjait, ami zene füleimnek.
Ahogyan ügettem, egy ösvényre tévedtem. Észre sem vettem, Úgy látszik elbambultam az erdő látványának bámulásában.
Hirtelen ahogyan ügettem lovammal, a lovam valamitől megijedhetett, mert elkezdett felágaskodni. Próbáltam rajta maradni és nyugtatni, de hiába, mert leestem róla.  Szerencsére nem esett semmiféle bajom, csak a ruhám lett koszos a homok miatt. A lovam viszont elszaladt. Leporoltam magamat, majd utána indultam.
Hosszas bolyongás után sem találtam meg a lovamat. Bíztam benne, hogy kijött az erdőből és visszatalált a kastélyba.
Én viszont sikeresen eltévedtem. Gratulálok magamnak igazán.
Remélem kitalálok hamar, mert kezd sötétedni már.
Hirtelen a semmiből, valami elrohant mellettem, aztán mellettem termett valaki, aki lefogott, és taperolni kezdett, valamint kést is fogott a nyakamhoz. Féltem nagyon is, hogy mit akar velem csinálni. Nem láttam az arcát vagy valami, mert a hátam mögött volt. Imádkoztam, hogy valaki jöjjön erre és megszabadítson ettől a valakitől.

||
SZÓSZÁM: 260 || ZENE: Gabrielle Aplin - The Power of Love || MEGJEGYZÉS: Kissé szar lett, de a kövi remélhetőleg jobb lesz ||
Viseletem
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar
here's my secrets
♛ AVATAR : ○ adelaide kane
♛ AGE : 21
♛ RESIDENCE : ○ french court
♛ OCCUPATION : ○ wed the next king of france
♛ POSTS : 230
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 16.
királynõTémanyitásTárgy: Erdei ösvény Vas. 19 Okt. 2014, 19:56

***©️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

here's my secretsTémanyitásTárgy: Re: Erdei ösvény

Vissza az elejére Go down

Erdei ösvény

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
long may she reign :: Franciaország :: Falu-