Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Közlemények
Mary Stuart
Hétf. 13 Ápr. 2015, 15:26
Folyosók
Benjamin Rhys
Kedd 07 Ápr. 2015, 19:42
Louis Condé
Louis Condé
Hétf. 06 Ápr. 2015, 15:25
sugar, we're going down
Vendég
Szomb. 04 Ápr. 2015, 15:32
City of Fallens
Eleanor Darlington
Csüt. 02 Ápr. 2015, 13:09
Coeur d'Anubis
Ambrosia C. Colbert
Szer. 01 Ápr. 2015, 20:11
Notre Dame
Vlad Tepes
Hétf. 30 Márc. 2015, 19:53
Játszótárs-kereső
Nicolas Báthory
Vas. 29 Márc. 2015, 21:40
Activity check
Haelan Raleigh
Szer. 25 Márc. 2015, 15:47

Az oldal csodálatos kinézetét LENA-nak köszönhetjük. Ezer hála neki, amiért ilyen gyönyörűek lettünk! A nyers képek tumblr-ről származnak.
Az oldalon szereplő leírások Odette Bourbon-Maine és Mary Stuart tollaiból fakadt. Nem szeretnénk máshol viszont látni.
Az alapvilágot a Reign c. amerikai sorozatból merítettük. Nem fogunk pontosan a sorozattal haladni, együttesen fogunk dönteni hogy hogyan tovább.


Share

Adrien LeFèvre

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Adrien LeFèvre
Adrien LeFèvre
here's my secrets
♛ AVATAR : Tom Hiddleston
♛ AGE : 30
♛ RESIDENCE : France
♛ POSTS : 1
♛ JOIN DATE : 2014. Oct. 02.Adrien LeFèvre Empty
TémanyitásTárgy: Adrien LeFèvre Adrien LeFèvre EmptyCsüt. 02 Okt. 2014, 23:28

Adrien LeFèvre

 
egy kicsike idézet helye
 

Teljes név: Adrien LeFèvre
Becenév: Rien
Születési hely és idő: 1534. január 11., Franciaország
Play by: Tom Hiddleston
Csoport és rang:  közember/szolgáló(?) (udvari krónikás)
Legmocskosabb titok: Tényleges munkája többnyire nemkívánatos egyének csendes eltávolítása, vagy más titoktartást igénylő feladatok elvégzése a mindenkori francia király számára.
Ismeretség a kastélyban: Apja révén - és mert az udvar környékén nevelkedett - tudják, ki ő (noha tényleges foglalkozása értelemszerűen nem nyilvános), de nincs középpontban.
Származás: Apja Anne de Montmorency - névügyileg kissé megtévesztő, korai identitászavart okozva a kis Anne-nek, aki valójában férfi -, Franciaország connétable-ja, jelentős politikai befolyással az udvarban.
Érdeklődési kör: Olvas, vív, íjászkodik, mérget kever....basic stuff.
Kapcsolat a családdal: Anyja, egy könnyen feledhető konyháslány, gyermekágyi lázban vesztette életét, így Rien nem sokat tud róla. Apja - akit neve nem akadályozott férfiassága érvényre juttatásában - természetesen nem ismerte el utódként, elég örökössel rendelkezett törvényes úton is, így nem sok bensőséges apa-fia pillanatot osztottak meg, de Rien szerencsésnek mondhatja magát: megkapta az anyagi kezdést és a lehetőségeket egy kényelmes élethez. Féltestvéreit felszínesen ismeri, felesége, gyermekei nincsenek.

 

shinkou - már az USA-ban is fogyaszthatna alkoholt - plenty - xxxx


look at me and see my soul

(kb. 100-200 szó) külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  külső és belső jellemzés ide jön  
 

things i want to reach

(kb 200 szó) karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  karakter célja, szándékai  
 
 
Vissza az elejére Go down

Adrien LeFèvre

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
long may she reign :: Karakterkészítés :: Elbírálásra várók-