Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Közlemények
Mary Stuart
Hétf. 13 Ápr. 2015, 15:26
Folyosók
Benjamin Rhys
Kedd 07 Ápr. 2015, 19:42
Louis Condé
Louis Condé
Hétf. 06 Ápr. 2015, 15:25
sugar, we're going down
Vendég
Szomb. 04 Ápr. 2015, 15:32
City of Fallens
Eleanor Darlington
Csüt. 02 Ápr. 2015, 13:09
Coeur d'Anubis
Ambrosia C. Colbert
Szer. 01 Ápr. 2015, 20:11
Notre Dame
Vlad Tepes
Hétf. 30 Márc. 2015, 19:53
Játszótárs-kereső
Nicolas Báthory
Vas. 29 Márc. 2015, 21:40
Activity check
Haelan Raleigh
Szer. 25 Márc. 2015, 15:47

Az oldal csodálatos kinézetét LENA-nak köszönhetjük. Ezer hála neki, amiért ilyen gyönyörűek lettünk! A nyers képek tumblr-ről származnak.
Az oldalon szereplő leírások Odette Bourbon-Maine és Mary Stuart tollaiból fakadt. Nem szeretnénk máshol viszont látni.
Az alapvilágot a Reign c. amerikai sorozatból merítettük. Nem fogunk pontosan a sorozattal haladni, együttesen fogunk dönteni hogy hogyan tovább.


Share

Erdő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down
Vendég

here's my secrets
VendégErdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Erdő Erdő EmptyPént. 31 Okt. 2014, 17:46

Oliver & Bash
"Egy kis kikapcsolódás vegyítve a tanítással sosem árthat.."


Minél inkább előrébb haladunk az időben annál kellemetlenebb fogalomnak tűnhet a sok sértő szó, de hát mindenki magát tanúsítja a mondatai kellegével, s nem engem. Bár megértem, hogy fattyú vagyok, de hogy ezt miért kell annyira nagy dobra verni nem nagyon preferálom. Lassan léptem ki az ajtón át a folyosóra, majdan indultam meg megkeresni az ifjú uralkodó lakosztályát. Úgy vélem kellően rendbe szedtem magamat ahhoz, hogy megmutathassam neki a vadászást, na meg a segítségem által hátha jobban elfogadja önmagát. Voltaképpen egy király leszármazottja, mégis érdekes módon került a trónra fel, hisz ugyanolyan, mint én.. azaz elítélendő, de nem is értem miért ezzel törődnek az emberek. Bár a népet kicsit sem zavarhatja, de a felsőbb rendű nemes embereket általában igenis szokta, s ez a baj mindegyikkel.. inkább kritizálnák magukat le, sőt bőven lenne mit összehordaniuk magukról, na meg a fajtájukról. Bár nem vagyok előítéletes, és teljes mértékben közeledni szoktam az emberekhez afféle módon, hisz törődöm velük, de van nálam is egy bizonyos határ, s ezen által ennyi, bár a bűnöm.. azok a bűvös gondolatok, amik Maryvel kapcsolatosan keletkeznek bennem borzalmasak, mivel már részben az öcsém, azaz Francis leendő felesége, így nem is értem, hogy gondolhatok minderre. Már az is vétek, hogy mind eme gondolatsort megengedem, nem hogy az, hogy fantáziálni merek..  Felsóhajtva végül megállok az Ír uralkodó szobájának ajtaja előtt, és némi hezitálás után bekopogok udvariasan, majdan hátrébb lépek onnan, hisz nem várhatom el, hogy a képembe keljen belemásznia, ezért is léptem jóval hátrébb, hogy azért a saját szobájából még kijöhessen. Megvárom, amíg ki jön a szobából, majd amikor mindez megtörténik egy enyhe meghajlással üdvözlöm. Mindez általában szokás szokott lenni, ha már előkelőekről beszélünk, és ő pontosan egy uralkodó, azaz király.
-Üdvözlöm, felség, szép napot önnek.-Jegyzem meg egy kellemes mosoly kíséretében.-A kinti időjárás egyedülállónak ígérkezik, ezért azt hiszem azzal nem lesz probléma semmiképp. A továbbiakat meg majd az út alatt megbeszéljük, felség.-Engedem magam elé udvariasan, majd megindulunk az istálló környékére a lovakért.

Már javarészt az erdőt jártuk lóháton persze, ahogy figyeltem a környezetet, és a táj szépségét magát, mégis ami a legigazibb az a vadászás. Nem igen szólaltam még meg, nem tudom, hogy, s miképp tanítsam meg neki önön magát elfogadni.. ezt kissé még át kell értékelnem, hisz nem mindegy hogyan tálalom neki. Gondolom nem egybe kellene rázúdítani ezt, hanem egyre fokozatosabban, azaz finoman lépésről lépésre. Végig megtartottam azt a titokzatos arckifejezésemet, ami már magában elárulta, hogy sejtelmességet tükrözök. Nem nagyon hagyom magam kiismerni, mindig kell ez a fajta álca, hisz ettől tűnök egyedibbnek, ha lehettek az persze. Veszek egy mély levegőt, ahogy a nyugodtság lengi be a tájat.. túl békés, ez nem utal túl sok jóra, de reménykedem, hogy nem ütközünk valami váratlan fordulatba bele.. az ő érdeke is lenne, s nemcsak az enyém.
-Első lépésként talán ki kellene magából beszélnie, hogy mit érez, s mit gondol arról, hogy fattyú.. mármint a szóról magáról, aztán kifejthetné esetleg jobban miként érte a váratlan fordulat, ez mit okozott önben, avagy milyen az, hogy annyi ember ismeri, és lenézi önt emiatt. Innen kiindulhatnánk.-Pillantok az uralkodóra, ahogy beszélni kezdek hozzá, és ecsetelem az első teendőket..


Vissza az elejére Go down
Mary Stuart
Mary Stuart
here's my secrets
♛ AVATAR : ○ adelaide kane
♛ AGE : 22
♛ RESIDENCE : ○ french court
♛ OCCUPATION : ○ wed the next king of france
♛ POSTS : 230
♛ JOIN DATE : 2014. Sep. 16.
királynõErdő Empty
TémanyitásTárgy: Erdő Erdő EmptyVas. 28 Szept. 2014, 21:59

***©️
Vissza az elejére Go down

Erdő

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
long may she reign :: Franciaország :: A francia udvar-